| Andrew_8561 a întrebat:

. o rugaminte si un raspuns daca se poate pana azi.Am instalat windows, si placa de sunet o tot instalez am luat vreo 5 de pe net si nu merge adica se instaleaza, isi da restart, iar cand se aprinde la loc:nimic... ce sa >fac?

6 răspunsuri:
| RS4 a răspuns:

Trebuie sa afli numele placii de baza! pentru EA cauti driverul de sunet! daca nu ai cd-ul cu driverele calculatorului, instaleaza programul Everest, care iti spune denumirea tuturor componentelor din calculator! cand sti numele placii de baza cauti driverul audio pentru acel model! bafta!

| titi a răspuns:

Cred ca ai o placa de sunet mai noua.Inainte de a instala driverul si softul pentru sunet trebuie sa instalezi update-ul KB88111, vezi ca este pe cd-ul de instalare (search pe cd) sau il cauti pe net, in functie de sistemul de operare folosit.

| Allexis a răspuns:

Nu e mai simplu sa iti pui Windows 7 si sa ii dai apoi Windows Update si sa iti pui toate driverele fara probleme asa?

| Andrew_8561 explică:

Nu le cumpar...

| DjBebe a răspuns:

Ha-hastraight face dc iei de pe net? ca sa te fraiereasca aia cateva site-uri care vand chestii sunt bune, restul iti iau banii sau vand chestii slabe. Iati ma din oras si poti sa ceri explicatiistraight face

| RobertNicolae_4355 a răspuns:

Salut Intra aici www.softpedia.com dai la Drivers si iei Placa de Sunet, daca nu sti sa o iei e un programel pe net EVEREST care il iei il instalezi in pc si iti spune el exact ce placa de sunet ai si toate accesorile de la pc Sper ca ti-am fost de folos;)