| BLURRR a întrebat:

Sal TPU tot in legatura cu ramii care vreau sa mii cumpar numai marti si ma tot gandesc cum Dumnezeu este cu frecventa aia asa ca sa incep cu inceputu sa va dau detalii despre pc-u meu:placa de baza asrock n68c-s-ucc socket am2+ am3+procesor Intel parca deala mai slabut si 512mb placa video nu stiu sa va dau nume pentru ca placa mea video este incorporata in placa de baza;;;;; deci ma duc in bios si acolo unes chestile alea despre rami cum fac ca nu inteleg sa gasesc aceeasi frecventa ca sa-mi mearga sa stiu ce rami sa-mi dea ala si inca ceva oare OARE conteaza si FIRMA ramiilor? *** * * * FUNDA+VOT****

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.asrock.com/download/e-catalog/N68C-S%20UCC.pdf
Frecventa si tipul ram-ilor se aleg in functie de ce suporta placa de baza. Ai acolo detalii despre ea. Suporta atat DDR3, cat si DDR2. Ti-am citit intrebarea cealalta sa-mi dau seama ca de fapt ai inca o placuta de RAM. Tre' sa fii foarte atent atunci. Foloseste un program (gen Lavalys Everest) sa afli exact frecventa la care ruleaza Ramii actuali. Cumpara-i pe cei noi dupa specificatiile astora ce-i ai si nu ar trebui sa ai probleme. Daca ai ddr2, nu te mai complica. Ia-ti direct 4GB DDR3 la ~1333 mhz si ddr2 'scoate-i' la vanzare prin vecini.
Ca producator recomand Kingston sau Corsair. Uita-te si dupa perioada de garantie sa fie cat mai mare.

Multa bafta! Te salut!

0 răspunsuri: