Din păcate, ceea ce faci tu e ilegal. Conform contractului, nu au voie ca 2 familii să folosească același abonament. Un sfat: cablul RJ45 (adică cel de rețea, Ethernet) poate fi de proastă calitate (Cat 5e RJ45), distanța reprezentând astfel problema. Dacă ai însă un cablu Cat 7 RJ45, atunci reinstalează WIndowsul și/sau driverul de rețea și vezi ce se mai întâmplă. Și ia-ți abonament la net, omule! (Sursa: revista CHIP, ianuarie 2011)
Fazacu ilegalitatea pe care o spui tu, frate suntem in Romania, totusi las-o mai moale. vrei sa stii de fapt care e adevaru. internetu se plateste pe o singura statie. daca tu ai mai multe statii in casa ( statii = calculatoare) trebuie sa platesti pentru fiecare in parte chiar daca ai un singur abonament. la fel cum se face la antenele parabolice de la docle sau care mai au. atata timp cat ei pun la vanzare aparate cu mai multe iesiri nu are nimeni nici o treaba cui dai tu net. eu am avut net cu vecinu 5 ani de zile de la romtelecom si nu am avut nici o problema. si iei stiau. asa ca daca stii sa iti tii ciocu nu zice nimeni nimic