Daca e in garantie, trebuie sa te asiguri ca acele casti nu au suferit daune fizice din cauza ta. Daca nu mai functioneaza, si tu esti sigur ca nu le-ai facut nimic, poti trimite un mail la firma producatoare.Iti spun toate astea caci mi s-a intamplat mie cu un telefon la care fiul meu a avut bunavointa sa traga de casti si a stricat placa de sunet de la tel.L-am dus la reparat caci era in garantie si dupa o luna mi l-au trimis impreuna cu o foaie in care scria ca produsul nu poate beneficia de garantie deoarece telefonul a suferit daune fizice din partea proprietarului. Oricum, succes!
Poti trimite un email firmei care le-a fabricat prin care ceri sa ti le schimbe. Italia e tara europeana si marfurile cuparate de acolo se supun acelorasi legi ca si-n Romania privind returnarea produselor cu defect, in garantie.
Legea spune ca in 10 zile lucratoare parca sa dea raspunsul si daca nu sa iti dea altele noi, 10 sau 5 zile lucratoare numai stiu exact, daca nu se poate repara primesti altele noi