Ziceam că, să te uiți la Device Manager dacă ți-s instalate toate driverele.
Driver Pack Sollution 12.3 varianta FULL este un program ce le instalează și actualizează în mod automat.
Mai ziceam de SSID. Acesta e un serviciu wi-fi prin care placa wireless poate identifica routerul (conexiunea) pe baza numelui.
Un motiv pentru care unii îl dezactivează este ca routerul/modemul să nu poată fi recunoscut de plăcile wireless din împrejur (hackerii s-ar folosi de asta, de fiecare dispozitiv receptat pentru a se conecta la el, de a sparge parola).
Vezi aici http://welcome.solutions.brother.com/......5_000.html
Nu sunt ferm convins că e treaba de la SSID.
Oricum, înainte de conectarea cu ajutorului unui router wi-fi ar trebui să mergi la firma de unde ai netul să-ți introducă datele de identificare a routerului în baza lor de date, adică să ți-l configureze.
Reinstalează driverele.
Vezi cu Drp.su 12.3 full.
Înainte de asta mergi la Device Manager (click pe Start> Search, cauți Run și scrii în acea fereastră mmc devmgmt.msc ).
Apoi mergi la Network Adapters, click dreapta la placa wi-fi, Uninstall.
Prinzi netul de la ceva router?
Este posibil să fi dezactivată SSID de la router. Un reset îl rezolvă.
Ahm....nam inteles nimic mai explica o data clar te rog frumos.
Ziceam că, să te uiți la Device Manager dacă ți-s instalate toate driverele.
Driver Pack Sollution 12.3 varianta FULL este un program ce le instalează și actualizează în mod automat.
Mai ziceam de SSID. Acesta e un serviciu wi-fi prin care placa wireless poate identifica routerul (conexiunea) pe baza numelui.
Un motiv pentru care unii îl dezactivează este ca routerul/modemul să nu poată fi recunoscut de plăcile wireless din împrejur (hackerii s-ar folosi de asta, de fiecare dispozitiv receptat pentru a se conecta la el, de a sparge parola).
Vezi aici http://welcome.solutions.brother.com/......5_000.html
Nu sunt ferm convins că e treaba de la SSID.
Oricum, înainte de conectarea cu ajutorului unui router wi-fi ar trebui să mergi la firma de unde ai netul să-ți introducă datele de identificare a routerului în baza lor de date, adică să ți-l configureze.
Cheama agentia de internet si zile sa til configureze de la ei. Si eu asa am patit si dupa i-am chemat si mi-a mers. Bafta. Funda?
Lavinia_Cristina_ întreabă: