| jhoon98 a întrebat:

Sall. Am nevoie de ajutor! Vreau sa pun un film pe un Cd/Dvd pentru al vedea la DVD-player cu tot cu subtritare.Am tras un film de pe net care nu avea subtritare. I-am luat subtritare si peurma l-am scris pe un DVD big grinata; si am pus filmul si alaturi subtritarea si dvd nu vedea subtitrare.Peurma am incercat sa denumesc subtritarea ca filmul tot degeaba ca nu a mers. Stiti cumva cum pot face ca dvd playeru-ul sa ia automat subtritarea dupa cd sau sa integrez subtritarea in film definitiv
Multumesc anticipat! dau fundita...

Răspuns Câştigător
| underground a răspuns:

Pai sa vedem, ce extensie era subtitrarea? Unele DVD Playere suporta *. srt, altele *. sub, altele deloc, incearca sa vezi ce suporta si ce nu. Virtualdub e un program care te ajuta sa integrezi subtitrarea in fisierele video *. avi, asta daca nu suporta subtitrare. Sau poti incerca sa faci filmul pe DVD ca la cele originale din magazinele de filme, cu ajutorul Windows DVD Maker. Mult succes si nu uita, poate ca subtitrarea nu e buna sau poate ca nu era activata la DVD.

1 răspuns:
| jhoon98 explică:

Scz pentru acolo unde apare semnu asta big grin dar de fapt vroiam sa spun ca am scris in modul "Data"