Dacă bâzâie şi la volum mic, dar sunetul este clar, ai probleme cu filtrajul ( condensatorul de filtraj de pe alimentare ), dacă zbârnâie ( distorsonează semnalul ) difuzoarele sunt compromise prin depăşirea puterii ( sunt descentrate sau cu membrana crăpată ).
Pai da si la volum mic bazaie si ma enerveaza cand joc crysis
La placa de sunet sunt probleme, am deconectat boxlele de la pc si le-am bagat la telefon si nu bazaie
Atunci e clar, schimbă placa de sunet. Dacă nu e sistem 5.1 poţi cumpăra o placă de sunet obişnuită ( model mai vechi un pic ) care funcţionează la fel de bine în varianta stereo.
Ai aici câteva oferte : http://www.compari.ro/placi-audio-c3140/
Pcu meu nu e deala vechi am urmatoarele chestii in el procesor Intel dual core E6600 Ati radeon Hd 5670 si 6GB ram
Cumpără atunci una 5.1 sau 5, 7.
Înainte de a cumpăra altă placă verifică dacă jack-ul mamă de pe placa de sunet nu are probleme. Ai probleme cu traseul de masă, sau, altă variantă - ia un fir şi uneşte masa de la PC cu masa de la una din mufele jack de la sistem. Dublează adică traseul de masă al cablului audio.
Vezi ce se întâmplă.
Asta e, am observat ca uneori cand intra sau iese cineva dupa mess se adue sunetul ala si se opreste bazaitu
Cand iti iese boxe noi, e ok daca le testezi in magazin, dar ii spui vanzatorului sa-ti dea unele netestate, sau sa-ti testeze unele sigilate, netestate anterior.Si daca le testeaza si face cam cum fac multi idioti, adica le dau la maxim sa-ti arate tie ce sistem bun, automat ii spui, hei frate acum adu altele, mi le dai sparte sau ce? Mi s-a intamplat de multe ori.Boxele le tii la 85% maxin din volum si nu cu orele, asta daca vrei sa te bucuri mult timp de ele avand sunet de calitate.
Imi plac mult boxele astea, le-am luat odata cu toate componetele pentru pc, asta e trebuie sa ma obisnuiesc cu bazaitu.
Uite am observat acum cand il apelam pe bunicu cu video call pe mess s-a oprit, dar a inceput iar dupa ce nu a raspuns
Placa de sunet e problema, le-am scos din pc si le-am bagat la telefon si nu bazaie deloc
Gandeste-te la raspunsul meu: Am doua sisteme genius 5005 5.1. Primul are vreo 4 ani si bazaie ca draq la laptop, dar si la pc. Si asta nu e din cauza sistemului, ci din cauza cablului si placii audio, la pc-ul meu cu alt cablu il dau la maxim si woofer, si centru si surround n-are nimic, nici cel mai mic zgomot. P.S. Schimba-ti cablul iar daca nici asa nu merge opteaza pentru o noua placa audio.
Exact placa audio e de vina, ca am deconectat boxele de la pc si le-am bagat la telefon si nu bazaie
Ok ma bucur. Te costa vreo 50 Ron o placa speciala pentru sistemele astea.
Aceleasi tip de boxe am avut si eu, si le tineam numai la maxim si dupa 6-8 luni bazaiau ca naiba si le-am aruncat....cred ca asta o sa faci si tu... funda?
Te bagi si tu repede copil handicapat razi ca prostu in trag bou dracu, anonim prost
YzuD întreabă: