| Georgicuță a întrebat:

Sall, am o mica problema si subliniez mica cu routerul dlink dir-300.Este configurat, merge fara probleme dar, la wireless imi apare si Mihai (routerul configurat si semnal 5 liniute) si dlink (are doar 1 liniuta si nu are parola). Aici e problema, cum pot sa fac sa numai apara si dlink? Am instalat routerul si manual de pe 192.168.0.1 si de pe CD-ul cu setup.PS:Vreau sa rezolv problema aceasta, fiindca nu vreau sa impartasesc wireless si la altii, cu toate ca are decat 1 liniuta.

5 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

SCHIMBARE parola router - Internet Explorer - http://192.168.1.1 Acum da click pe WI-FI (la unele routere este in stanga) si jos de tot in pagina da click pe -> Configurare ->aici schimbi parola wi-fi si apoi click pe ->SAVE. Bafta!

| Georgicuță explică (pentru neluL):

Am incercat, tot degeaba

| neluL a răspuns (pentru Georgicuță):

Ce ai incercat? Nu poti sa schimbi parola de la router?

| Georgicuță explică (pentru neluL):

Am schimbat-o dar tot apare si Mihai si D-Link

| neluL a răspuns (pentru Georgicuță):

Pai tu vrei de fapt altceva! Vrei sa-ti dispara -> Dlink. Pai nu are nici o legatura cu ''datu la altii''. Daca ai parola pe router atunci numai tu ai acces la el.Si banuiesc ca watermarkul nu se sterge! In My computer sub partitii iti apare si un alt calculator logat la routerul tau?