| xgh3n123 a întrebat:

Sall am o problema la pc se stinge din senin, piesele sunt noi achizitionate de la pc garage : Procesor amd fx6300 six core, placa video Palit gtx650TI,8 gb ram, hdd 1TB, sursa floston fl500 si palca de baza MSI 760GA-P43 FX

Răspuns Câştigător
| MineIsLikeABridge a răspuns:

Sursa nu e buna, crede-ma ca aia e problema, de obicei in orice pc sunt cateva lucruri primare si importante: sursa, placa de baza si carcasa. De ce sursa, placa de baza si carcasa? Pai sursa alimenteaza cu, curent toate piesele din unitatea centrala, deci trebuie sa ai ceva 500w (80+ bronze, eu am un corsair 600w cu 80+ bronze si pot spune ca sistemul meu merge ca uns desi nu are nevoie decat de vreo 400w) dar avand o sursa buna pe langa ca iti merg toate ca unse, mai ia posibiltatea si la a upgrada pc-ul adaugandui un sli, daca iti permite placa de baza(de asta e important placa de baza, ajuta mult cand vrei sa iti mai adaugi cate ceva). Carcasa e de asemenea foarte importanta, nu poti face o sala moderna de fitness intr-un apartament, carcasa trebuie sa fie spatioasa si aerisita, e foarte important sa fie aerisita + spatioasa in caz ca vrei sa iti pui un cooler mai bun pe viitor. Daca nu ai respectat aceste mici chestii de baza, nu iti fa probleme, nici eu, dar asta fiindca nu stiam atuncea.
Sper ca te-am ajutat big grin

4 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Cand se stinge din senin mai precis? Cand faci ceva anume, cand te joci? Detaliaza.

| gmbod1 a răspuns:

E ceva in neregula de ce ti-ai luat pe bucati si sa iti mai spun ceva pc-urile astea "noi" sunt facut din piese doar cat sa tina pana se termina garantia dupa incepe sa pice tot mai sanatos iei la mana a 2 a iti iei frumos o placa video ram daca vrei si asta e. vezi sa nu fi cazut ceva lichide pe el sau ia uitate la condensatori daca sunt umflati s-a dat dracu placa de baza, da nu ai garantie la ele dale la aia telefon dom'le nu imi merge pai ce facem ne tragem de sirete aici...

| zagagiga12 a răspuns:

Am avut si eu problema asta si mi-a facut din procesor nu era fixat bine coolerul pe procesor trebuie sa stea fix pe el ca sa poata sa faca racirea bine daca nu este bine fixat atunci nu iti raceste procesorul si se stinge sau ar mai fii ceva poate sa iti faca din cauza curentului poate este slab. Funda? big grin

| Abytz123 a răspuns:

Frate cred ca ti se intampla ca si mie...e problema cu baza ...ai varsat cv pe ea..si eu am avut-o noua si am varsat suc pe ea si a trebuit sa o schimb..nu puteam sa ma uit la un film deoarece se stingea PC