| cristi1312 a întrebat:

Sall am o problema trec direct la subiect : orice program, joc as incerca sa deschid imi apare deschide cu... ce sa fac? plizz ajutati-ma dau funda

5 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Se pare că ai sistemul infectat cu vreun malware.
Recomand să încerci o devirusare cu un antivirus extern.
De pe un alt PC descarcă Ariva recue Kit, arde ISo-ul pe un cd iar apoi la PC-ul tău butează de pe acel Cd şi scanează sistemul de malware, DAR nu uita s a setezi antivirusul să şteargă malware-ul găsit, deoarece implicit el va redenumi fişierele infectate, asta dacă nu reuşeşte să le dezinfecteze, ceea ce va crea confuzie atunci când vei dori să le deschizi că vor da eroare.Succes

| cristi1312 explică (pentru DeyCj):

Sincer nu am intelesc nimic happy eu vr sa imi explici pe romineste sa zic asa... ce problema am eu

| antimulte a răspuns:

Click drepta pe el si alegi deschide cu (ce anume merge, de ex BS pentru filme) si alegi sa le deschida cu asta de acum incolo, e o casuta de bifat mai joc. Desi ar trebui sa stie windowsul cu ce sunt compatibile, poate iti trebuie o reinstalare a acestuia din urma.

| al3xander a răspuns:

Http://www.thewindowsclub.com/fix-unable-to-open-exe-lnk-files-windows-7 aici gasesti fix-uri pentru EXE (programe/jocuri, executabile) si pentru LNK (shortcut-uri la executabile).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai avut un virus si au ramas urme ale virusului.Cel mai simplu sa scapi de aceasta problema este sa salvezi pe ceva documentele si sa relinstalezi windows-ul.