| Mihai1111111111 a întrebat:

Sall. Am si eu o intrebare.
De ceva timp mi se tot stinge pc singur. Se stinge monitorul si butonul de la unitate dar el tot vajaie. Si mai am si niste probleme cu hardurile. nu mi le citeste pe cele SATA. Este din placa de baza?
Pt ca vreau sa o schimb. Dar vreau sa fiu sigur ca este de la ea.sa n-o schimb degeaba.
Ms

3 răspunsuri:
| DraGfirE a răspuns:

Salut poate e de la windows schimba windowsul daca nu e asta inseamna ca e ceva dl unitate.[funda]vin-o cu raspuns/mesaj

| GabytzA_6428 a răspuns:

Pai in legatura cu stingrea unitati umbla la mufe in spate si vezi poate ceva u face ine legatura si in legatura cu placa nu ti-o schimba ca inca e buna schimbo numai daca nu se mai aprinde pc deloc (s-a ars ) funda :d

| yulysilv a răspuns:

Cu hdd-urile sata nu ti le citeste din cauza windows-ului,asta daca folosesti xp, in cazul in care folosesti vista, 7 sau linux este o problema de la unitate.Cat despre stinsul monitorului este de la sursa,sau placa video. Oricum incearca sa cureti unitatea de praf inclusiv slotu-rile de rami,placa video etc.Dar atentie sa nu le cureti cu vreo perie tare,gen periuta de dinti sau altceva,cauta o pensula sau periuta moale,fina, pentru a nu rupe condenastaori etc. Dupa ce il cureti si fixezi bine placa video in slot,dar totusi nu iti functioneaza incearca sa schimi sursa,ar putea fi slabita, si vorba colegului, verifica bine toate cablurile/mufele sa fie la locul lor.