| Si_Vio_Anny_1988 a întrebat:

Sall am si eu o plobema cu pc-ul daca vreti sa ma ajutati-ma ajutati daca nu nu. plobema e - aseara mergea windowsul greu si am zis sa schimb windowsul am bagat windows vista si mi-a dat o eroare ca nu merge windowsul. si am bagat windows 7 ala am merg pana sa data la restat si cand s-a dat restart s-a aprins si a ramas prima pagina asa nu se mai schimba nu se mai schimba deloc si am schos si bateria l-am lasat 15 min tu nu am mers ma ajuati si pe mine cu cv va rog

9 răspunsuri:
| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Trebuie curatat calculatorul de asta nici nu iti mergea prima data. Esti din Bucuresti, daca da la Gorjului iturgent.ro sunt niste baieti de treaba care ti-l rezolva repede si ieftin.
succes

| Si_Vio_Anny_1988 explică (pentru MeConstantine):

Sunt din Brasov... dar chesti e ca daca scot hardu merge mai inainte si imi zice ca n-am hard. si daca bag hardu imi ramane prima imagine asa nu se schimba... si mai am un pc la sora mea si la ia se aprinde unitate si plasma nu se aprinde ramne unitate aprinsa si nu face nimic ledurile sunt aprinse si la plasma e beku portocaliu.

Lam curatat tot asa face crying((?

| MeConstantine a răspuns (pentru Si_Vio_Anny_1988):

Pai bec portoicaliu la ea inseamna ceva de placa video. La tine in schimb este ceva de hard, este modul in care este pusa sau ceva s-a inscriptionat eronat pe el si de aceea trebuie resetat hardul sau curatat cu ceva specializat. Oricum daca nu ai acces la el procesul se face de pe un alt calculator sau de pe niste cd-uri speciale (nu le am nici eu) de pe care se poate face asta. Acum de asta te îndrumasem la service.

Curatat happy Ma faci sa rad eu iti zic ca se curata cu un cd special ma refeream soft si tu o tii cu curatatul de praf si restul happy

Pai am bagat placa video la cineva si merge... Dar chestia e ca nu face unitate tic un sunet dala si anvarte sursa si aia de la processor dar e nu face un tic si nu se aprinde beku verde la monitor.

Placa video normal ca mergehappy Ai spus ca altcineva are o problema ca nu i se aprinde displayul si ma refeream la aceea persoana. Ș) Uff daca ai citi

Pai da la ala zice ca am crezut ca e de vina placa video si fai zice ce poate sa aiba?

Am zis ceva ce are, ai o eroare la registrii. Deci fie instrii in seif mode in el daca poti cu f8 si dai un restore point, fie daca nu poti te duci cu el la reparat sa ti-l curete cu un cd special. Am zis asta