| TheFuture46 a întrebat:

Sall, de cand ma stiu eu am cele mai ciudate probleme la pc/laptop, acum mi-am facut un calculator nou, mai mult de o luna nu are. nu am net prin fir, am un router in alta camera si am un adaptor wireless, net destul de bun am 2.1 Mbps. sa va descriu problemele. in ultima saptamana a inceput sa ma deconecteze de la reouter, adica pur si simplu sunt intr-un joc online si ma scoate de la router si trebuie sa ma conectez iar, ce e de facut?,
problema 2, cea mai ciudata, eu scriu ceva pe un site un comentariu, in notepad, intr-un joc, si 'imi pica mousul'. sa va explic deci eu sunt intr-un joc de exemplu si parca mi-ar apasa cineva pe bara de jos, adica numai e activa aplicatia deschisa de mine.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Wyorel a răspuns:

Legat de treaba cu mausul s-ar putea sa ai vreun virus pentru ca au mai fost situatii similare!

| TheFuture46 explică (pentru Wyorel):

Nu cred ca am virus, am bitdefender 2013 si nu am nici un virus

| dishea a răspuns:

Vezi daca stai mult pe TPU? Aici e plin de hackeri, siguri te-a hekarit carevarolling on the floor

| edizamfir a răspuns:

Bitdefender 2013 nu e prea bunwinking
si partea cu internetul incearca sa scoti routerul timp de 10 secunde din priza si sa il bagi inapoi in priza, de fiecare data cand ti se mai intampla

| mariusrepnote a răspuns:

Problema 1 : Incearca sa reinstalezi driver-ul placi tale de retea din PC. Iar apoi reconfigureaza acel router.
Problema 2 : Virus sau probleme cu registrele. Incearca cu CCleaner sau RegistryCleaner.
Ar trebui sa mai faci o scanare cu MalwareBytes. Succes!