| kboom a întrebat:

Sall!
eu am un hard de 320 Gb, am 3 partitii, C, E si D
in C am 25 Gb in E am 12 Gb si in D 283 Gb, iar eu vreau sa maresc spatiul alocat pentru disc C pina la 50 Gb, si... am facut o partitsie noua si am incercat sa o adaug la disc C dar nu o pot adauga la acea partitie! poate fi problema ca acolo este instalat Windows-ul si nu poate fi marit spatiul partitiei? sau nu fac eu ceva corect? si spropo nu ma folosesc de nici o programa, doar cu clik dreapta la computer si manage apoi disc menegment... poate e nevoie de o programa?
voi ce spuneti?

7 răspunsuri:
| soul2soull a răspuns:

PPOTi face asta dar va dura cu paragon hard drive manager vezi ca ai optiunea sa faci cd bootabil si de acolo te descurci ai dai resize partition de unde sa ia spatiul samd... sunt o caruta de programe care fac asta dar eu prefer paragon... ma rog parerile sunt inpartite

| alex310 a răspuns:

Nu mai incerca sa faci asta, deoarece ai destula memorie in C, iar daca iti ingrijesti bine pc ( foloseste CCleaner in fiecare zi sa cureti istoricu de la net), ai destul memorie... Repet nu mai incerca sa modifici C, pentru ca din pc nu poti sa-i maresti partitia memoriei

| kboom explică (pentru alex310):

Pai da... dar eu am nevoie de mai mult spatiu!
iar daca din pc nu pot, pai atunci cum? dar fara sa schimb Windowsul?!

| alex310 a răspuns (pentru kboom):

Banuiesc ca ai Xp?

| alex310 a răspuns (pentru kboom):

Http://www.videotutorial.ro/? p=679 incearca sa vizionezi asta

| dgsgs a răspuns:

Pai poti face asta si fara sa bagi windowsul dar dureaza ceva:
1.Sterge/Muta tot din partitia E!
2.Descarca CCleaner si curata partitiile E si C
3.Defragmenteaza partitiile cu programul Disk Fragmentation care e default in Windows.
4.Descarca Easeus Partition Master si micsoreaza partiile dar nu uita de pasi 1, 2, 3 fiindca daca nu ii respecti s-ar putea sa se "strice windowsul"
de aici iei Easeus -> http://download.cnet.com/......63346.html

| C00STY01 a răspuns:

Nu poti mari la C, doar in cazul in care faci windows din nou, stergi toate partitiile, apoi iti faci partitii noi bagand cat spatiu vrei tu!