Pai te referi la acei banuti rosi care se numesc barn buddy credits sau credite barn buddy si le poti obtine facand cupa„premiu" la o recolta anume sau la animale[de ex:flori, legume, fructe, mulgerea vaqcii, tesalarea cailor...etc...]cupele sau ce mai ai de facut le pai vedea in dreapta monitorului sus la o cupa calbena! sau le poti cumpara dand click pe adauga credite!
Sper ca te-am ajutat!
Funda?
Se numesc CREDITE si se fac doar cand bagi euro prin telefon sau prin bani prin transfer bancar!
Am si eu ceva de zis la raspunsul tau :
Nu doar cupe poti si sa trisezi cu o smecherie :
La acea masina dai cu bet 2 si lini 1 si astepti free spin cand apare free spin dai cu TAB pana ajungi la butonul la care maresti bet apoi liniile (selectezi cu space) apoi esti liber sa accepti free spinul (cu 2 Red BB poti castiga pana la 3.000 Red BB) apoi dupe ce se duce free spinul selectezi iar liniile 1 si betul si asteti pana la urmatorul free spin s.a.m.d.
Am facut in jur de 130.000 de Red BB cu aceasta tehnica!
Monezile alea rosii se numesc Credite Barn Buddy si ca sa le obti trebuie sa dai niste bani sau credit dp telefon (nu mai stiu sigur)si primesti monezi hi5 (galbene) cu care poti sa iti iei credite
PS: fa lv mare : acele credite se vor transforma in monezi galbene cu cat acumulezi mai multe levele
Sper ca te-am ajutat
Trebuie sa faci cupele la plante, flori si animale.Vezi la joc in partea dreapta sus este o cupa. Dai click pe ea si apar mai multe plante.Sa zicem bananele.Plantezi multe banane(o sa fie nevoie sa plantezi de foarte multe ori ca sa faci cupa)si cand iei toate medaliile si iei si cupa, o sa iti dea monede dinalea.
Vezi ca la trifoi parca nu da.Cu cat sunt plantele care le plantezi mai scumpe, cu atat primesti mai multe monede.
Barn Buddy credits.
Poţi face. Însă trebuie să ai animalele incluse la Cupă, să le îngrijeşti, iar atunci când faci cupa îţi dă credite roşii.
Altă metodă ar fi să încarci tu cu banii tăi. (în realitate)
Buna, deci e vorba de Barn Buddy, pai acele monezi rosii se numesc BB credits, nu poti sa le faci, poti sa le cumperi cu bani adevarati deci nu poti sa ii obtii moca
Nu este nimic bine din ce au zis ei sa inventat un mod de a trisa la masinuta :
Joci cu total bet 2 BB
Astepti FreeSpin
Cand iei FreeSpin nu dai direct start :
Dai TAB pana ajungi la butoanele de marit betul si il maresti la maxim selectand cu SPACE
Dupa ce ai marit betuldai start si o sa castigi o tona de BB eu am castigat si 3.000 Red BB
Dupa ce se termina FreeSpin selectezi iar la Total Bet sa fie 2 si o iei de la capat.
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Sall, monedele alea rosi se numesc credite barn buddy / barn buddy coins.
le poti obtine:
-daca faci cupe (in coltul dreapta sus e o cupa / trofeu galben. dai pe el si indeplinesti cerintele
-(pe hi5) daca ai monede hi5, dai mai jos, bifezi oferta, si dai cumparare
-(pe fecebook) le poti cumpara cu bani adevarati. dai la un lucru care cere credite, si apesi add BB coins, si bifezi ofereta
ATENTIE! Nu exista hack pentru credite!
funda plsssss
Se numesc credite, si se pot obtine facand cupa la plante, animale sau flori. Sper ca te-am fost de ajutor
Prieteni trebuie sati tr. bb albastri de la cadouri si dupa ce acepti ai in stanga o masinarie o chesti mica apesi pe ia in stanga jos iti apare un numar de cati bb albastri ai apesi pe spin pana nu mai ai bb albastri si daca iti vin multe la fel intr-un rand o sa ti se puna Credite rosii. Funda?
Fie faci cupe, fie dai acolo la magazin si apoi dai la castiga monede, si sunt mai multe oferte acolo, unele merg unele nu... SPER CA TE-AM AJUTAT succes