Da, bateria e responsabila pentru memorarea configurarilor, printre altele (CMOS), de aceea am pomenit si de indepartarea bateriei.
De regula se intampla in urma unei erori, a unei modificari, ar fi multe de verificat dar incearca cu metoda in care debifezi reboot-ul automat de dupa o eroare a sistemului. Click dreapta pe My Computer/Properties/Advanced. Si la Startup & Recovery, click Settings. Sub System Failure, debifeaza Automatically restart.Revino cu raspuns daca a functionat asa. Oricum, asta nu va elimina eroarea/erorile, doar le-ar putea ignora.
Ar putea fi de la mai multe dar incearca intai sa elimini cauze care nu ar presupune reinstalari de os sau investitii in piese. Vezi daca te ajuta un load defaults in bios sau indepartarea bateriei pentru 10 secunde odata cu toate perifericele. si o curiozitate, daca stingi monitorul inainte de a aparea mesajul de salvare, mai ai problema?
Mai am o intrebare si tot la tine apelez... inainte am avut un windows bun si l`am shcimbat cu altul dar a aparut o problema nu imi gaseste cablu de date de la telefon :| asa imi zice http://postimage.org/image/t9yh4e0rh/