| AAAdelin a întrebat:

Sall! Mi-am instalat windows 8 consumer preview si sunt destul de multumit de el, avand in vedere ca ruleaza pe 1 GB de RAM. Ideea e ca em o problema cu sunetul si din cate am citit pe alte forumuri este foarte intalnita problema. Eu pe acest pc am avut windows xp/vista/7 si acum 8 CP(pentru ca nu imi cuporta procesorul NX ca sa instalez 8 pro). la toate celelalte a mers acelasi driver fara probleme, insa aici nu stiu ce sa fac. Cand intru la control >panel- sound imi zice ca audio service isn't running si ma intreava daca vreau sa il activez, apas yes si mi se deschide o fereastra in care imi sice ca nu sunt device-uri instalate. Am driverul instalat. V-a rog sa ma ajutati!
Funda primului raspuns cu ajutorul caruia am rezolvat problema!

2 răspunsuri:
| jabiilord a răspuns:

Priview edition e ceva vechi si care nu are suport pentru forte multe drivere.
De preferat ar fi sa iti iei un Windows 8 (original - ultima veriune RTM). Daca sti sa intri in Device Manager vezi ce iti lipseste pe acolo si uitate la Device ID ca sa gasesti adevaratul driver.
Pentru alte lucruri interesante despre calculatoare viziteaza si: http://www.tutorialepc.ro

| spaghetty a răspuns:

Driverul de la sunet nu este compatibil cu windows 8.Nici macar nu este intreg sa zic asa windows 8 din cate stiu eu este beta