| OanaSall a întrebat:

Sall, plizz help me, cum repar un CD zgariat? Credeti-ma, am incercat si cu pasta de dinti si cu babana si toate chestiile astea care pot fi facutr acasa dar nici una nu merge, si cu programele nici atat. Zgarietura este destul de nasoala pentru ca a fost facuta cu pixul pe partea pe care il citeste. stiti vreun magazin in iasi unde se ocupa ce asa ceva? si daca stiti si pretul. am auzit ca este si o pasta speciala dar nu stiu unde o pot gazi si cam cat costa, daca puteti sa imi spuneti voi ar fi super bine. mersi :*

5 răspunsuri:
| ov1d1u a răspuns:

Pasta specială nu are rolul de a repara CD-urile zgâriate, ci e pentru curăţarea lentilei unităţii optice. Pastă de dinţi? OMG, nu am mai auzi de "tratamentul" ăsta, dar mă gândesc că poate fi extrem de dăunător pentru unitatea optică dacă stropeşte tot pe acolo. Dacă CD-url este zgâriat pe partea cu label-ul (cea pe care se scrie cu marker-ul) datele pierdute sunt irecuperabile.

| July12 a răspuns:

Sa nu te stresezi e doar un cd! Dar daca vrei neaparat sal repari ai nevoie de :
1sa te calmezi ca nu e sfarsitul lumii
2te interesezi la ce magazin este cd-ul
3dal incolo de cd

| Ciobanu_Stefi_1980 a răspuns (pentru July12):

Eu unu as zice sati cupmeri alt sidi

| AFiSaUaNuFi a răspuns:

Incearca cu spirt. Pune pe vata putin spirt si sterge. Eu mereu fac asa si reusesc happy :X. Fundabatting eyelashes?

| Ciobanu_Stefi_1980 a răspuns:

Cumparati alt sidi