Sincer e mai bun Norton Internet Security 2011, elimina aproape orice de la cookie pana la cei mai puternici virusi.
Spun din propria experienta.
Da stiu cauza, din sistemul tau sunt sterse niste date importate si de aceea iti apare chestia asta fiindca si mie mi-a aparut intr-un final dupa ce am sters ceva.
nu ramane de facut decat sa reinstalezi windowsul, si data viitoare ai grija!
De nu mă înşel, trebuie să reinstalezi Windowsul şi să alegi un antivirus care să blocheze absolut tot ce găseşte suspicios, chiar şi home edition, îţi recomand avast antivirus şi gratuit. Eu de când îl folosesc şi siteurile periculoase le blochează.
Trebuie formatat;\ nu cred ca exista solutii cel putin eu unu asa am facut mi s-a intamplat si mie asta! bafta
I-am dat format de cateva ori si tot apare... iar antivirus am eset nod 32 dar nu gaseste nici o eroare
Stai lin... ca am apasat si eu pe toate butoanele... da in primul rand nu imi apare mesajul: press a button
Raspunsul cel mai bun este : Daca reinstalezi windowsul si apare acel blue screen in continuare... atunci problema este la hdd... care trebuie reparat sau inlocuit
Trebui sa formatezi calculatorul sai ii bagi alt windows si antivirs mai bun. Sfat nu baga bidifledarul ca nu e bun