| adrianbestboy98 a întrebat:

Sall,se merita sa iau 2 cutii de baterii daca mai am una acasa? sau asta de acasa sa il folosesc in alte poriecte? ca in proiectul asta cu robotu cu senile domnul Viorel Spinu mi-a zis ca am nevoie de 2 cutii 1 pentru arduino si una pentru cutia de viteze.

10 răspunsuri:
| Alexandru98 a răspuns:

Poți să-mi explici te rog în ce constă proiectul?

| Alexandru98 a răspuns (pentru adrianbestboy98):

Păi dacă vrei să faci roboți, învață să lucrezi în Borland(e un limbaj de programare)
acolo o să înveți mai multe despre circuite, programare(cum să faci circuite
succes

| adrianbestboy98 explică (pentru Alexandru98):

Eu am pus o intrebare si tu dai altfel de raspuns, programarea se face in programul pentru arduino nu in altele, da in loc sa citesti intreabrea tu pui un raspuns citeste mai bine intrebarea sdi pe urma raspunde

Doamne iarta-ma cum arata brodland, sigur astia nu s-au gandit la design, uite cum e arduino fata de brodland:http://www.google.ro/......tp?/imgres si brodland http://www.google.ro/......tp?/imgres eu nici macar nu cred ca brodland merge cu arduino

Borland*

Dacă vrei să înveți să controlezi roboței eu zic că ar trebui să înveți să lucrezi în borland
Dacă vrei să faci mai târziu cipuri...

învață să lucrezi în borland
informează-te mai întâi înainte să judeci
apropo ce ziceai de desing?

Eu am intrebat ceva si tu ma bati la cap cu brolandu tau, intelege ca placile aruino se programeaza in programul asta:http://arduino.cc/en/Main/Software,daca nu stii sa raspunzi la intreabrea omului mai bine taci eu am intrebat asta:Sall, se merita sa iau 2 cutii de baterii daca mai am una acasa? sau asta de acasa sa il folosesc in alte poriecte? ca in proiectul asta cu robotu cu senile domnul Viorel Spinu mi-a zis ca am nevoie de 2 cutii 1 pentru arduino si una pentru cutia de viteze. nu cu ce se programeaza robotii, la robotii mei o sa lucrez numai cu arduino ca e mai simplu decat alte tampenii, cel mai simplu este programul de arduino, si nu vreau sa fac niciun cip

Fă cum vrei
încercam să te ajut
dacă vrei
să vorbești cu profesorul ală al tău despre ce ți-am zis
și vezi ce-ți spune
apropo
se spune borland

Ce sa iti fac daca te bagi la intrebari unde nu stii sa raspunzi, daca incercai sa ma ajuti imni raspundei strict la ce aveam nevoie, dar nu tu ma iei cu borland, eu asta am intrebat:Sall, se merita sa iau 2 cutii de baterii daca mai am una acasa? sau asta de acasa sa il folosesc in alte poriecte? ca in proiectul asta cu robotu cu senile domnul Viorel Spinu mi-a zis ca am nevoie de 2 cutii 1 pentru arduino si una pentru cutia de viteze. daca aveam nevoie de programul ala al tau ntreabm:cu ce program pot sa programez.