| Mary571 a întrebat:

Sall! stie careva un program de facut filmulete din poze online,dar sa fie gratis, adica sa nu ceara bani la descarcare si sa pot sa pun in jur de 100 poze

2 răspunsuri:
| horia2012 a răspuns:

100 de poze e ceva. Sunt cateva online dar la 100 bucati dureaza foarte mult. Descarca-l pe asta gratuit ca e bun:
http://www.programepc.ro/program-de-facut-filmulete-din-poze-cu-muzica/

| MskDesign a răspuns:

Cateodata raman mirat de astfel de intrebari.Scuza-ma,fara sa fiu ofensiv, de ce nu cauti un program cu care sa faci tu pe PC la tine acasa.De ce sa iti imprastii 100 de fotografii pe net, pe care cu siguranta nu vei sti niciodata cine va avea acces la ele. Daca iti pui mintea la contributie vei ramane uluit de ce iti poate oferi explorarea soft-urilor.Eu asa am inceput,din curiozitate, sa vad cum functioneaza un program, cum functioneaza un altul, si uite ce, am ajuns sa dau raspunsuri la tehnologie pe Tpu.ro.Windows Movie Maker este un program potrivit pentru tine, bland cu incepatorii si cu o garamada de videotutoriale pe www.youtube.com si www.videotutorial.ro.
Succes!
PS Chiar daca dau raspunsuri pe acest site, nu inseamna ca sunt stralucitor, nu vreau ca cineva sa ma creada cu nasul pe sus. Oricum, morala era, de sa faca altii ceva ce poti face tu.Internetul in 2014 nu mai este un secret.