| Zaidem a întrebat:

Acum ceva timp a venit un prieten la mine sa imi repare pc-ul dar mi-a instalat windows xp in D in timp ce eu aveam deja windows 7 deja instalat in C acum cand aprind pc-ul totul merge noramal iar dupa parte cu windows xp loading se face ecranul negru si ramane asa.
Imi puteti spune cum pot face sa scap de memoria din my computer daca nu mi se aprinde ecranul?
Dau funda!
(scuze de categorie)

1 răspuns:
| ElGreco21600 a răspuns:

1. Categoria e ok. PC-urile intra si ele aici, chiar daca mai e o categorie specializata deci nu-i bai laughing
2.baga cd-ul de windows (7 sau xp ce preferi) da-i boot from cd/dvd, si reinstaleaza windows-ul. Problema este ca ce e in D ramane mereu... deci nu stiu exact daca asta va rezolva problema. In orice caz, "worst case scenario'' ar fi schimbarea hard-ului.
3. Windows-ul se instaleaza mereu in C, daca vrei sa iti mearga pc-ul bine. Nu zic ca esti de vina, dar asta sa-i spui amicului tau. laughing
Eu am doar 14 ani, nu sunt deloc expert, ma pricep destul la calculatoare, dar in situatia de fata ar fi mai bine sa intrebi pe cineva specializat, care lucreaza intr-un service pc.