Formatezi partitia dupa ce intri pe windows 7, formatezi D-ul, prin click dreapta format, nu are cum sa nu te lase, ce eroare iti apare?
Imi apare "Windows was unable to complete the format"
Intru in windows 7 setup si ii dau sa formatez partitia, fara a reinstala windows-ul, va multumesc pentru raspunsuri
Sau mai poti folosi cd cu windows sa stergi partitia D, ramanand spatiu gol, iar cand intri pe windows dai la disk management si iti faci o partitie noua
Asta a si spus ca face.
Am incercat cu cmd si zice ca nu am destule drepturi de a face asa ceva, adica de a formata, sper sa mearga din windows setup, acum incerc
Nu merge, nu imi arata meniul ala dea formata, de a creea o partitie noua, imi arata doar unde vreau sa il instalez, nu stiu ce sa mai fac,,
Auzi, dar tu bootezi macar windowsul dupa ce dai restart si nu di my computer.
Odata ce bagi dvd/stickul cu windows 7, ii dai restart la pc, F10 sau F12, dai pe stick/dvd ce ai tu, lasi sa se incarce meniul, si apoi imposibil sa nu iti apara formatare/creare partitie/stergere partitie, daca nu iti apare, inseamna ca windowsul care il ai tu nu functioneaza in parametrii normali.
Exact ce a spus utilizatorul de mai jos, intra cu F8 in safe mode, si de acolo incearca sa formatezi partitia, si apoi daca nu merge nici acum, instalezi din nou windows 7 si asigura-te ca vei formata partitia D.
Intra pe win 7 in safe mode si acolo formateaza partitia, asa ar trebui sa iti dea voie!
anonim_4396 întreabă: