| Crysty1996 a întrebat:

SAll TPU am cateva intrebari legate despre laptopuri. Deci sa incepem 1 care ii mai bun dintre aceste procesoare i3-380M - i3-2330M 2 dintre aceste 2 placi video care ii mai buna nVIDIA gt 520m sau nVIDIA ge force 610m si 3 care firma de laptopuri este mai buna ACER sau PACKARD BELL

Răspuns Câştigător
| DimLight a răspuns:

Http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-610M.63759.0.html
si
http://compare-processors.com/core-i3-380m-vs-i3-2330m/3898/

cu diferente mici intre ele dar astea sunt comparatii pertinente :)

6 răspunsuri:
| Overseas a răspuns:

Pai i3-380M are DMI mai mare (5Gt/s) si de asemenea frecventa iar 2330M are Bus/Core Ratio mai mare...Sunt aproape identice.
Eu personal as merge pe primul

Cat despre placile video... Fara indoiala GT520M domina.

Si laptop-urile...Pai eu am un Packard Bell si sunt foarte multumit de el (doar ca e adus din strainatate...S-ar putea sa difere calitatea fata de Romania)..Acer nu am avut..Nu am de unde sa stiu

| sltlp a răspuns (pentru Overseas):

Inteligent mai esti tu ma. i3 2330m e mai bun decat 380 m din mai multe puncte de vedere, iar gt 520m si 610 m is aceeasi chestie.

| Overseas a răspuns (pentru sltlp):

La CPU am spus decat ca AS OPTA pentru primul.Dar romanii.
Si la placi video de ce e mai buna 610? ...ca e numarul mai mare sau de ce?

De ce ai opta pentru primul, te iau ca la mosnegi, tu optezi pe ce e mai prost. 2. macar de-ai stii sa scitesti, am zis ca 520m si 610m is cam aceeasi chestie, deoarece chiar is aceeasi chestie

| Overseas a răspuns (pentru sltlp):

Or fii...Dar 520m e mai buna...Si adu si mie niste argumente ca e mai prost primul procesor

Urmareste acest grafic, si sunt si altele. unde se afla 380m si undde se afla cel de care zic eu. Plus ca 2330m are grafica integrata mai puternica, suporta memorii mai rapizi etc. http://www.cpubenchmark.net/......lookup.php Si 520m cu 610m is absolut la fel, vrei sa punem un pariu? ca la proceosr mi-am batut gura degeaba, amacar la placa video sas castig si eu ceva:))