| Niculae_Luci_1997 a întrebat:

Sall TPU, am facut un sistem pc si nu am hdd, problema mea e ca am un hdd vechi wd 160 gb si nu stiu daca mai merge?
esista vreo posibilitate de a il testa fara sa-l conectez la pc?

5 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Nu.Prin oric metode vei folosi(adaptoare externe, rakuri, etc,) tot va trebui să îl conectezi într-un mod sau altul la PC. Dacă te referi la faptul ca să desfaci carcasa pc-ului și șa îl conectezi la porturile plăcii de bază, atunci răspunsul este da poți, folosind un Hard disc Rack sau un adaptor IDE SATA pe USB, și folosind o distribuție linux butată de pe USB, poți să îl testezi, sau de ce nu un cd de service, ce are utilitare specializate în acest acop.Succes

| CataC a răspuns:

Salut
Pune-i pedale si vezi daca se invarte.
Cum Dumnezeu sa-l testezi fara sa-l pui in PC? Ce crezi ca se intampla daca-l pui in PC?
Pune-l in PC, vezi daca merge, si daca nu merge ia altul ca n-ai ce face cu PC fara HDD.
Bafta

| KodrutZ a răspuns (pentru CataC):

Ba da, poate sa booteze de pe stick un sistem live si sa lucreze asa bine-mersi, sau sa puna un SSD si-atit.winking

| CataC a răspuns (pentru KodrutZ):

Zi-i la ce te referi ca testeaza asta HDD cu sticku ca sa nu-l bage in pc. laughing

| KodrutZ a răspuns (pentru CataC):

Daca are un stick si un rack extern, bravo lui, poate sa il testeze fara sa il bage in PC. happy