| JustCooL a întrebat:

Sall TPU
Am intrat in apa cu telefonul in buzunar acesta fiind in husa
Telefonul este un Samsung Wave Y
I-am scos bateria l-am uscat cu feonul 2-3 minute maxim am tras apa din el cu gura (Ce am putut)
L-am dezmembrat si l-am bagat in orez cu tot cu baterie
Ce credeti? E bine ce am facut? Argumentati
Multumesc

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

Indiferent de metoda folosita nu vei putea scoate apa din el complet. Daca poti du-te in service, il desface si-l curata. Daca il lasi mai mult timp,
se va strica definitiv.

| JustCooL explică (pentru horia2012):

S-a dus definitiv numai merge nici macar nu se mai aprinde e un telefon de proasta calitate si foarte sensibil asta e altul nou big grin

| horia2012 a răspuns (pentru JustCooL):

Iti faceai treaba cu el. Naspa. Vorba ta "asta e".Tot raul spre bine.

5 răspunsuri:
| adybutterfly a răspuns:

NU II PUNE BATERIA LA LOC NICIDECUM! Mergi la cineva care are un compresor si baga presiune de aer pe toate orificiile existente, iar peste noapte pune-l langa o sursa de caldura(ca soare nu mai este) cum ar fi bec, neon... iar dimineata o sa mearga

| michael5813 a răspuns (pentru adybutterfly):

Sincer sa fiu nu stiu cat de buna este ideea cu aerul cu presiune! am mari indoieli... poate e mai de ajutor un feon cu aer cald! zic si eu...

| Alina_Stefana_1994 a răspuns:

Si eu mi-am scapat telefonul in apa dar acum merge. tot ce am facut a fost sa il tin in servetele pana l-am dus la reparator... a umblat putin la el dar mi-a spus ca nu a intrat prea multa apa in el pentru ca era capsat bine. dupa m-a pus sa il bag in orez. Si avea bateria in el. L-am lasat asa 2-3 zile si acum merge perfect