| gAbY4Fun1 a întrebat:

Am o intrebare destul de grea.Am un program care e virusat si nu vreau sa il sterg.Am nevoie de acel program.Cum scap de virus? Fara sa il sterg? FundA

5 răspunsuri:
| andreimada a răspuns:

Poi in fiecare calculator ar trebui sa fie un program de detectat virusi! ar trebui sa iti dowloadezi un program sa iti stearga toti virusi!
Uite cateva programe care iti sterge virusii.:
•Avira
•Avast
•AVG Anti-Virus
•ESET NOD32
Te rog da-mi funda!

| WUB a răspuns:

Poți dar ai nevoie de cunoștințe de performanță în IT, trebuie să știi programul în ce este scris (C++, C+.etc), să intri în el și să îl editezi.

| gAbY4Fun1 explică (pentru WUB):

Nu este o posibilitate sa il bag in carantina sau ceva? Sau ceva anti-virus sa ma ajute?

| WUB a răspuns (pentru gAbY4Fun1):

Cu Antivirusurile nu poți șterge un virus din program, poți șterge doar tot programul, rare cazuri în care se poate șterge doar virusul.
Acum poți încerca : Avira, ESET, Nod32, AVG, cam astea ar fi cunoscute, sper să reușești, de întrebare ce program este?

| gAbY4Fun1 explică (pentru WUB):

Am assassin's creed 3 instalat.Si am descarcat the tyranny of king washington.
Am instalat the tyranny of king washington si crackul lui are virus:ubiorbitapi_r2_loader.dll trebuie sa il copiez in joc crackul dar cand il copiez imi detecteaza virus.Am avira.Si nu mai pot intra in joc din cauza virusului.Imi da o eroare ceva de genu 0x00... Daaca sterg virusul imi merge jocul dar nu the tyranny.