| atleticu a întrebat:

am o mare mare problema mi-am achizitionat un Samsung galaxy ace s5830i si am vrut sa-i fac upgrade la android din plictiseala.in timp ce se instala androidul mi s-a parut ca s-a blocat(cea mai mare prostie din viata mea) si i-am scos acumulatorulapoi l-am pus inapoi si sa instalat pana la urma dar cand il deschid se deschide doar pana la Samsung arata ca se incarca poti apoi se redeschide iar si iar pana ii scot acumulatorul si il pun la loc.Cum il pot reface la loc? am incercat cu odin dar nu stiu cum sa-l trec in modul download. Plssss ajutati-ma cineva dau FUNDOI

1 răspuns:
| adeia a răspuns:

Sal.eu am un Acer si am patit ceva asemanator cu tine dar in alte imprejurari.in fine, ideea e ca trebuie sa il restartezi de tot.atentie ca vei pierde toate datele de pe el pentru ca va reveni la setarile din fabrica.deci in cazul meu am spus adio a nenumarate poze! cauta cartea de setari a telefonului si acolo iti spune exact cum se face.la mine, de ex, trebuie sa apesi simultan pe 3 butoane care se gasesc pe lateral(asta ca sa intelegi ce trebuie sa faci). informatia e sigura deoarece eu am fost cu telu la reprezentanta si acolo mi/a aratat ce trebuie sa fac! incearca