| Cold a întrebat:

am o mare problema acum 2 ore am facut windowsul de pe un cd original ( imprumutat...) si cand vreau sa formatez o partitie "105 GB" daca dau quick format imi apare o eroare " windows was unable to format..." si daca dau fara quick format astept o gramada de timp dar in zadar nu se inkarka nimic ce trebuie sa fac straight face?

2 răspunsuri:
| Aero a răspuns:

Doar Microsoft face/produce/creeaza/programeaza etc. sistemul de operare Windows. Nu stiu de unde e exprimarea asta la multi dintre voi? Ce ati facut? Ati dat click pe Next de cateva ori? Felicitari companiei Microsoft ca a facut un setup usor de folosit chiar si de copii < 11 ani.
CD-ul original nu se imprumuta. Ce ai tu nu se numeste CD original cu siguranta!

Acum sa ma gandesc la problema ta...pai ai incercat sa stergi mai intai partitia apoi s-o creezi din nou si s-o formatezi? Ai incercat si dimensiuni mai mici de 105 GB? Ai incercat sa formatezi acea partitie si din alte programe/medii de operare(setup-ul de Vista/7, programe de partitionat precum EASEUS, PARAGON, Partition Magic, Acronis(toate in varianta bootabila de pe CD/DVD, cum ar fi Hiren's Boot) etc.
Ai incercat sa verifici hard-disk-ul(mai degraba acea partitie) de erori/bad-uri? "chkdsk /f"(http://www.microsoft.com/......hkdsk.mspx intr-un command prompt?
Problema ar cam fi de natura hardware la hard-disk-ul tau! Inlocuieste-l daca nu mai e in garantie si daca n-ai reusit sa-i mai faci altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai se incarca da ff greu, asa este la prima formatare din cate stiu nu merge quick format dupa aia merge. am patit-o si am lasat la format normal da, ar trebui sal defragmentezi ca poate si din cauza asta oricum Bafta

Pa, pa