| Andrei2121 a întrebat:

Am o mare problema cu calculatorul! Se restarteaza singur calculatorul ori se blocheaza si nu mai pot sa misc mouse-ul si nu imi ramane decat sa dau restart.L-am dus sa il repar de 2 ori la diferiti ingineri si mi-au spus ca e de la windows mi lau si reparat si nu a stat nici 2 ore fara sa se restarteze de fiecare data.Voi de la ce credeti ca este va rog.Orice raspuns e binevenit. Ofer Funda.

5 răspunsuri:
| retr0 a răspuns:

Uita-te sa vezi pe placa de baza daca nu ai condensatorii umflati sau sparti asa am patit eu si a trebuit sa schimb placa de baza! Mult noroc!

| ladiesman28 a răspuns:

Schimbati windowsul ca vad ca calculatorul tau e mort daca RAMul la tine e de 1 GB sau mai putin iti recomand sa pui XP iar daca 2 si mai mult puneti windows 7

| DJMikeGMC a răspuns:

Daca ai praf mult in el inseamna ca se incalzeste prea tare procesorul sau daca s a intarit pasta termoconductoare de pe procesor tot asa, deci restartul vine doar de la procesor, el are o protectie sa nu se arda de supraincalzire

| florin1979 a răspuns:

Instaleaza hd tune si fa un test al hardului. (viteza, erori). instaleaza hw monitor si monitorizeaza temperaturile. instaleaza pe un cd memtest si ruleaza un test al memoriei.

| lucybzz a răspuns:

Poate are mult praf si se blocheaza coolerul, se incalzeste prea tare procesorul si se blocheaza.
E posibil sa fie si de la windows. Iti recomand o formatare pe toate partitiile ca sa fii sigur ca nu ramane vreun virus