This album is no longer shared with you.
Sign in or Register to discover Photobox
Cu alte cuvinte link-ul e bun numai pentru cei care au cont pe photobox
Oricum iti spun cam ce se intampla la tine :
-ai 2 placi video =1 integrata si 1 dedicata = grafica totala, adica de la cele 2 placi este : 831. Acum cea didicata e nVIDIA care are numai 128 mb - asta inseamna dedicata = tu nu poti sa dedici )) asta ar insemna sa transformi placa integrata in dedicata = asa ceva NU se poate, NU exista...
Nu stiu daca m-am facut inteles dar altfel nu-ti pot explica! Bafta!
Nu pot sa aleg una dintre ele as vrea so folosesc pe cea integrata
Merg amandoua odata si e bine asa tu ai optiunea sa dezactivezi una din ele ce ar fi foarte DAR foarte rau! Bafta!
Nu prea cred ca merg amandoua odata fiindca mi-am instalat GTA4 si merge foarte greu si la grafica scrie ca am disponibil 128 MB nu ar fi trebuit sa fie 831 daca merg amandoua.In plus pe a doua nu o gasesc nu stiu ce marca are, ce specificati are am cautat-o in tot PC-ul si n-am gasit-o numa asta nVIDIA am gasit-o.
Tu chiar crezi ca-mi creez un cont numai sa-ti vad poza care ai postat-o acolo? )))
Acum sa revenim... a 2-a placa NU ai cum s-o gesesti ca e INTEGRATA in procesor de aceia nu-l gasesti DAR daca iti scria acolo total 831 atunci stai linistit ca atat ai iar daca jocul nu iti merge inseamna ca cerintele sunt mai mari decat componentele pc-ului tau!
Totusi daca vrei sa gasesti toate ce are pc-ul tau foloseste : Speccy! Bafta!
anonim_4396 întreabă: