anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu calculatorul meu...cand las un joc sa se descarce sau il las aprins dupa o vreme se inchide singur. Daca stiți care e problema ziceti-mi si mie. FUNDA

Răspuns Câştigător
| eusicumine_4355 a răspuns:

Da,ai windows 7 si pc-ul se stinge singur dupa 15 minute
vreausa intri in control panel=>Power options=>Balanced plan=>change plan settings => Put the computer to sleep=>never
Asta e tot

| ivan12 a răspuns (pentru eusicumine_4355):

Uite ID-ul meu...pt ca sa te intreb cevahappy

| eusicumine_4355 a răspuns (pentru ivan12):

Nu vad id-ul totusi laughing este acolo? sau am baut eu prea multa bere?

Dobrastepan

D cu michappy

12 răspunsuri:
| gaby140 a răspuns:

Ori ai un virus, ori nu e setat calculatorul bine. Eu te sfatuiesc sa lasi windowsurile deoparte si sa te acsezi mai mult pe Linux Ubuntu, un super sistem de operare mai bun de 1000 de ori ca orice windows si in plus nu se poate virusa acel pc daca ai acel sistem de operare. Bafta!

| xDarKy a răspuns:

Daca se stinge singur ai un virus sau e de vina windows-ul. Dar daca iti intra pe sleep (repaus) asa este setat calculatorul. Daca ti se opreste si in mers cand te joci tu pe el e de la ventilatorul de la procesor. (asa am patit si eu)

| boby98 a răspuns:

Nu te impacienta barba vine odata cu timpul, sau poate ai probleme cu pielea, si depinde cati ani ai ca la uni le creste barba pe la 18-20 ani.

| Kikoo a răspuns (pentru boby98):

Ai gresit intrebarea laughing

| eusicumine_4355 a răspuns (pentru boby98):

Thumbs up booby big grin nu lasa lumea sa-ti spuna ce sa faci, sunt doar gelosi ca ai voce de vedeta rock big grin

| Micr0Ic3 a răspuns:

Auzi, de cand nu ai mai curatat si tu calculatorul ala laughing)? Te sfatuiesc sa il cureti un pic de mizeriile ce se afla in el laughing

| ivan12 a răspuns (pentru Micr0Ic3):

De abia l-am cumparat...(cred ca am fucut eu o prostie la el) laughing

| buruianaflorincatalin a răspuns:

Schimba-ti windows-ul