| Kwik66 a întrebat:

am o problema destul de ciudata! Am descarcat un program care imi arata dotarile PC-ului pentru ca in device manager sau dxdiag nu imi arata placa video si in acel program scria ca Dispozitivul(placa video) nu exista....DE CE? cum rezolv

11 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Aoleu...
Pai ce sa-ti arate daca nu ai drivere...grea stiinta asta!
Citeste aici cum sa le instalezi: http://www.epasystems.ro/instalare-drivere-device-manager/

| Kwik66 explică (pentru K0sti):

Treaba e ca am windows 10 cu drivere instalate si nu m-am gandit la problema asta

| K0sti a răspuns (pentru Kwik66):

Nu le ai instalate, ca daca le aveai iti arata placa! In plus de asta, daca e desktop, te poti uita pe ea, ca scrie, are o eticheta! E ca la gradinita, trebuie doar sa citesti!

Mda problema 2 nu stiu citi...ma poti invata alfabetul?

Bag de seama ca te cam prostesti, in loc sa pui osu la treaba! Ti-am dat tot ce-ti trebuie sa-ti rezolvi problema, asa ca lasa prostiile si treci la treaba!

Pai ma iei asa de parca nu as sti nimic "E ca la gradinita" serios? daca vrei sa ma ajuti bine daca nu sa fi sanatos big grin a si apropo nu gasesc drivere pentru placa mea compatibile cu windows 10...

Ghinion, daca nu gasesti asta e, inseamna ca nu sunt! Nu prea ai ce face!

| halogen001 a răspuns:

Probabil ca programul care arata dotarile nu detecteaza placa video daca nu sunt instalate drivere pentru ea, deci e un program slab, care nu te ajuta sa gasesti modelul placii si drivere pentru acea placa.

| EneCristian a răspuns:

Ce placa e daca e nVidia iei de pe site Ge Force experience si iti baga driver daca nu trebuie desfacut si uitate de asemenea uitate la placa(daca e conectata cu toti pini si daca merge cooler) daca nu merge dupa ce instalez driver cheama pe cineva sa iti bage windows-ul din nou.

| Kwik66 explică (pentru EneCristian):

Mda e nVidia insa nu mai stiu tot numele si am cautat pe Ge Force dar in zadar

| EneCristian a răspuns (pentru Kwik66):

Va trebui sa o scoti din pc altfel nu ai cum sa o vezi sau cauta cutia originala.