Descarca malwarebytes si il rulezi. apoi descarca adwcleaner si il rulezi. in final fa o scanare online cu bitdefender sau eset nod sau kaspersky. cand rulezi malwarebytes da pe scanare profunda. toate acestea sunt programe free. au si versiuni de plata dar cu cele free e de ajuns. noroc. nu conteaza cui dai funda. sa iti repari windosul. aaaa... daca ai programe cu crack e posibil sa ti le recunoasca, ca si virus. daca te-am ajutat raspunde-mi.
Lasa-l,stergel! Ia-ti Avast.E free si e valabil un an.Scaneaza in time online si poti face si scanari separate a unor fisiere pe care le banuiesti infestate sau a intregului PC.Trebuie doar se te inregistrezi.In functie de setari poti face din el un antivirus foarte bun dar o sa pape ceva resurse ca de altfel ca orice antivirus.
Personal il folosesc de aproape 2 ani si sunt foarte multimit asa cum vine setat.Doar la scanari individuale am umblat purtin.
Vezi aici:
http://www.techradar.com/......ed-1057786
:-bd
In primul rand: acolo iti arata ca ai fisiere infestate, de aceea nu poti stergi. pentru a avea o eficienta mai buna asupra virusilor iti recomand bitdefenter 2013. au o versiune de testare in caz in care nu vrei sa cumperi o licenta. Funda?