Cred ca tie stricat cd-rw sau vezi s-ar putea sa fie problema de la cd sau de la dvd incearca altu care crezi tu ca ii mai plin cu muzica sau cu filme
Ms asa era
Pentru putin daca mai ai nevoie de ceva ma anunti poate stiu si te ajut ii domeniu meu informatica! succes
Sall mai am o problema mi-am instalat windows vista pe laptop si cand l-am aprins se auzea si se vedea clar de ce avea driverele deja insalate? Problema e ca vad ciudat videoclipurile pe youtube chiar daca sunt hd am instalat driverul pentru placa video si la fel.Ma poti ajuta?
Deci cand ai instalat windows vista avea pe cd de instalare toate driverele de aia ti le recunostea.ii windows vista si eu la fel cand instalez vista la cineva nu prea instalez draiverele ca is puse direct in cd de instalare si se instaleaza automat..Cand esti ma anunti si poate stiu doar daca ma uit la tine in laptop ca nu stiu de la ce poate fi. poate tie mai slaba placa video si nu suporta la rezolutia hd altceva nu prea stiu doar daca vad dar cam asta ar trebui sa fie ...sa imi spui ce placa video ai s-ar putea sa fie de la asta, si nu stiu ce numesti tu ciudat doar daca ma uit la tine in laptop sper sa iti fie de folos ce ti-am zis.
Plz da-mi add la rdd7174@yahoo.com si intri la mine in pc cu teamviewer.
Sall te mai deranjez cu o intrebare sti cumva cum sa imi fac o adresa de ftp nu servar adresa nu gasesc pe nicaeri!
Ceau uite aici http://www.primulpas.ro/ftp.htm sper sa te ajute ii cam greu de facut nu prea ma pricep nici eu asa bine dar tot cu siteu care ti l-am dat mi-am facut si eu succes.
De ce nu pot dezarhiva un executabil am mare nevoie de el am incercat si cu winrar si cu 7Zip nu merg.
Descarca asta http://www.7-zip.org/ si dupa incearca sa il dezarhivezi, daca nu vezi s-ar putea sa nu iti citeasca calculatorul formatul, sau incearca sa il compresezi click dreapta pe el si dai compressed ...Sau mai exact spune-i ce iti apare daca iti apare o eroare cand ii dai sa se dezarhiveze ii de la el nu ii bun winraru-cu fisierele de care ai nevoie, nu sunt puse bine de respectivul de la care ai luat sau siteu de unde ai dawnloadat incearca sa downloadezi de pe alt site... sper ca te-am ajutat, O seara faina!
Ms
Sall Predator30 azi am facut rost de o unitate veche HP VECTRA VL400 DT si am o problema cand o aprind imi arata pe desktop emblema HP si 4 optiuni:Esc; F2; F8; F12 unde Esc si F12 nu fac nimic si F2 si F8 imi arata ce procesor are rami si altele dau sa intru in setari si nu face nimic. Nu stiu cum sa imi intre in windows ii bag sd cu windows dar tot la fel imi arata ca de instalat ma descurc.Te rog mult sa ma ajuti stiu ca te descurci scuze pentru deranj!
Raducanu uite aici http://www.e-phorum.net/instalare-windows-xp daca faci toti pasi nu are de ce sa nu iti mearga si inainte sa te apuci citeste de 2-3 ori pana intelegi, sper ca te-am ajutat nu am timp sa iti spun motamo, sper sa reusesti astept sa vad ce ai facut.
Frate nu intelegi nu imi baga in seama sd cu windows
Vezi atunci trebuie sa schimbi din BIOS, incearca sa pui sa iti citeasca cd, daca nu vezi ca nu ii bun CD cu Windowos pe care il ai daca nu ti-l citeste de loc...
Intra in bios setezi 1.cdrom.2 HDD 3. FLopy disk dai save si tot nu citeste? incearcale pe fiecare in parte...
Fii atent nu pot sa intru in el ce sa apas am apasat,, del'' cand l-am aprins si am incercat si,, ctrl+F1'' si nu a mers.Cind intru in el altcineva mi-a spus sa scot bateria de 3v si sa o bag la loc si asa voi reseta bios e bine ce fac?
Nu face ce ti-a zis nu stiu eu cine ca nu ti-a spus bine, dar ce se intampla cand il deschizi? deci nu poti nici cum sa intri in bios? dai F1 cand se deschide adica i-ai dat sa se deschida si apasa F1 tot timpul si imi zici daca iti deschide biosu daca nu incearca F2 sau delete, tot asa cand ii dai prima data sa se deschida apesi...astept sa vad ce ai reusit sa faci. daca nu ii mai complicat nu mai am cu ce sa te ajut, doar daca reusesti sa intri in bios dupa te mai ajut daca ai nevoie...trebuie sa schimi ce ti-am dat adica asta 1.cdrom.2 HDD 3. FLopy disk daca reusesti astea sa schimbi, daca nu nu am cum sa te ajut ca ii mai complicat.
Deci de cand il aprind imi arata direct imaginea aia cu HP si optiunea Esc F2 F8 F 12 si Esc si F12 nu fac nimic iar F2 si F8 imi arata niste date atat si aps delet sau ctr+F1 si nimic intelegi?
Dap am inteles, pai e cam complicat nu stiu ce sa iti spun apeleaza la un service sau la cineva care poate sa ti-l vada, as nu am cum sa te ajut pana nu vad pc cum se comporta.Imi pare rau am incercat sa te ajut cu ce stiu dar mai mult de atat nu am cum sa te ajut ca nu pot sa iti vad pc nu pot sa imi dau seama asa ce poate sa aiba doar daca as umbla un pic la el...Dar cel mai bine ii sa te duci la un service cu toate ca eu zic ca nu merita dar asta e daca nu ai incotro du-te, sau cheama pe cineva la tine care se pricepe cat de cat la informatica, succes
Frate am nevoie de ajutorul tau ma poti ajuta si pe mine cu niste pasi de urmat in PowerPoint 2003.Am de facut urmatoarele lucruri:1.Insereaza o imagine(luata dintru-un fisier).2.Toate corpurile de text vor avea 3 tipuri de animatii.3.Toate tranzitiile vor fi animate si la un clik de mouse.4.Tranzitiie se vor face cu sunete diferite.
Te rog mult daca stii explica-mi si mie de exemplu(insert-picture...).
Radu cred ca ii cel mai simplu lucru posibil daca esti putin atent si citesti pe niste bloguri cum se face sigurat o sa reusesti, da prima oara inserezi imaginea care o doresti si dupa faci exact ce ti se spune in acest tutorial http://office.microsoft.com/......78672.aspx si vezi ca acest tutorial cuprinde tot despre powerpoint2003, radu ma mir ca nu sti chestia asta sa o faci, cati ani ai de curiozitate...mult succes sper sa te descurci, daca esti atent cu siguranta vei reusi eu nu am timp sa iti fac.
Incearca sa desfaci carcasa la PC si sa scot cele 2 cabluri si sa le scoti si sa le bagi din nou. Daca nu merge nici asa intra in bios si seteaza Flopy Disk