Poi acolo zice sa le spui daca s-a facut o greseala, dar nu stiu cat de eficienta va fi acea avertizare ta.Te-au blocat timp de 7 zile petru ca zic ei ca ai trimis cereri de prietenie la persoane necunoscute, adica u i-ai dai cuiva cere de prietenie si acesta nu a acceptat-o zicand ca nici macar nu te cunoaste, si in felul asta ei te-au blocat pentru ca ai mintit, trebuie doar sa astepti sa treaca acele 7 zile si sa ai grija cui ii mai trimiti cerere dupa.Scuze ca nu te-am putut ajuta sa anulezi blocare, dar nu stiu daca se poate.asteapta si alte raspunsuri poate sunt persoane care au trecut si ei prin asta si stiu mult mai bn.Mult noroc.
Nu stiu ce ai facut, dar stiu ca la fel a patit si un coleg de-al meu si la fel ca si tine, nu a stie ce a facut. el presupune ca din cauza ca a dat add la prea multe persoane deodata. asta cu 7 zile, e un fel de ban. mai mult nu stiu sa-ti zic
Ai trimis ca obsedatul prea multe cerereri de prietenie. God! Lasa fetele sa iti trimita cerere, chit ca vei astepta mult si bine... Dar nu mai fi asa de obsedat! Mai trimite tu multe cereri si o sa te vezi cu interdictie de 30 zile! Pace!
Ai trimis foarte multe cereri de prietenie, iar cineva ti-a respins-o iar acum nu mai ai dreptul sa ceri prietenia nimanui timp de 7 zile. Fi mai atent! Numai bine!
Cînd trimiţi cerere de prietenie persoanei cu pricina îi apare să ACCEPTE sau să REFUZE. Dacă ea refuză este întrebat din ce cauză, nu este o întrebare obligatorie, dar dacă selectezi obţiunea NU CUNOSC PERSOANA, tu rişti să ţi se interzică obţiunea "Cerere de prietenie".
Sunt două variante:
1. Ai abuzat de acest serviciu şi ai cerut în prietenie multe persoane.
2. Ai cerut în prietenie o persoană care a refuzat şi a indicat faptul că nu te cunoaşte.
Da, ai dat add la prea multe persoane care nu ti-au dat accept adica ai vrut sa fii prieten cu prea multe persoane care nu te cunosc si nu ti-au dat accept