| SintSmekerulTpu a întrebat:

Sall TPU, am reformatat pc-u si numai merge internerul am inteles ca trebuie driver de internet pe care il pot descarca. Dar nu pot descarca driverul pentru ca nu am net fara acesta! De unde pot face rost? are cineva vreo idee Funda!

Răspuns Câştigător
| g2br13l a răspuns:

Acum du-te si tu pe la un prieten sau cineva si descarca.ti programul 3DP chip care o data instalat in pc te va lasa sa descarci fara net un driver de internet pe care til instalezi si gata ai conexiune la internet! Sper ca te-am ajutat!

| SintSmekerulTpu explică (pentru g2br13l):

Lasa-mi un link ca sa descarc 3dp!

| SintSmekerulTpu explică (pentru itsoft):

Pe placa mea de baza scrie Asrock n68c- UCC
Precizez ca nu merge cu 3dp net

| itsoft a răspuns (pentru SintSmekerulTpu):

S-a rezolvat cu driver pack solution 13 este un soft de 4.35 gb care contine drivare pentru orice model placa de baza, laptop si are drivare pentru sistem de operare XP, WIN 7, VISTA, 8. Nu necesita conexiune la internet

http://drp.su/download.htm

descarcati versiunea DriverPack Solution 13 build for DVD

12 răspunsuri:
| itsoft a răspuns:

Spune ce placa de baza ai prietene si noi te ajutam imediat!

| SintSmekerulTpu explică (pentru itsoft):

Nu stiu ce placa de baza am. Din pacate am pierdut Cd-u si nu scrie pe unitate ce placa este! Poate reusesc sa descarc cu vreun program caruia nu ii trebuie net

| K0sti a răspuns (pentru SintSmekerulTpu):

Si daca nu ai net, programul ala de unde descarca? Voi ganditi cand vorbiti?

| stlucian a răspuns:

Ce placa de baza sau de retea ai?

| robytoby a răspuns:

Driverul pentru placa de retea este pe cd-ul de la placa de baza se instaleaza cand instalezi toate driverele. Daca nu il ai du-te la un prieten si decarca de pe site-ul producatorului placii de baza si instaleaza-le. Dupa instalarea driverelor trebuie sa refaci conexiunea al internet.
Bafta!

| robytoby a răspuns:

Pentru conexiunea la internet ai aici un tutorial
http://infopcdorin.blogspot.ro/......n%20router

| MariaStancu00 a răspuns:

Iti trebuie CD cu diver-ul...vezi daca are vreun prieten

| SintSmekerulTpu explică (pentru MariaStancu00):

Pai nu stiu daca se potriveste