Daca era usor sa afli parola la wifi, se spargeau pe banda, corect? daca nu este pe partea de sub a routerului singura ta sansa este sa vorbesti cu providerul de internet. mai ai o sansa in schimb, daca mai ai pe cineva cu laptop care a dat memorare la reteaua ta pe laptopul respectiv. poti intra in network connection si acolo ai all my network connections (o lista cu toate wifi la care s-a conectat laptopul respectiv) si acolo il gasesti pe al tau si dai properties, si pe acolo o sa gasesti tipul protectiei (gen wpa-psk2) si parola. altfel poti reseta routerul, ceea ce este complicat
Eu mi-am cumparat de la magazin un wireless cu 2 antene si l-am conectat la PC-ul de la calculator si cand am facut asta mi-a zis baiatu ala sa-i bag o parola dar am uitat parola si nu stiu cum sa fac sa o aflu sa ma pot conecta cu laptopul.
Mai ai vreun prieten cu laptop sau pe cineva cu laptop care sa fi salvat parola ta? cand a venit in vizita?
Inafar de mine nu sa mai conectat nimeni la wireless.
Nasol...incearca sa resetezi routerul, nu stiu ce sa zic...rezolvarea este mai complicata
Mersi man mam straduit si am bagat toate parolele care le stiam si pana la urma am aflato pe aia buna dar iti multumesc ca ti-ai dat silinta deci iti voi da tie funda ca tu esti singuru care si-a dat silinta sa ma ajuti si de acea iti multumesc.
Parola de la wireless este scrisa pe partea de jos a routerului. Daca nu functioneaza cheama pe cineva care se pricepe si roaga-l sa-ti reconfigureze routerul