| adisuk18 a întrebat:

am si eu o problema dedicata celor care au patit-o (nu cautatorilur pe google dupa solutii ca eu n-am gasit cv sa ma ajute) deci treba sta in felul urmator am un STICK USB de 4gb faceam windowsuri pe el etc pana am dat de un last xp V20 nu merge in nici un fel sa-l fac pe stik cu nici u proogram am incercat cu mai multe si la un moment dat am incercat cu un proogram pe nume ISO to USB a inceput copiere chiar ma miram dar la jumate ce sa vezi error in fine cand ii dau sa formateze sau sa sterg de pe el nu ma lasa imi spune! The disk is write protect! adica ca e protejat... am cautat solutii pe net am gasit mai multe variate dar nimic tot nu ma lasa am gasit o optiune din regedit dar degeaba nu imi apare foldarul acela in controlset STORAGE... deci nu-mi apare acel flder am incercat si cu proograme de formatare nimic si cu CMD degeaba nu mai stiu ce sa-i fac poate sa ma rezolve cineva?

7 răspunsuri:
| StefanKogut a răspuns:

Fa-ti un cd cu lixux, Ubuntu e bun, booteaza de pe el, vezi ca e live, nu trebuie sa-l instalezi, si apoi formatezi stick-ul cu ext4, in Ubuntu. Asta va sterge tot de pe stick, apoi reformateaza-l din nou pe Windows. Acum windows-ul nu va mai sti ce fel este pe el ca nu citeste ext4 si atunci il va considera ca fiind gol, neformatat si il va formata ca pe unul nou care n-a fost formatat niciodata.

| adisuk18 explică (pentru StefanKogut):

Nu merge nici asa am bagat ubuntu am incercat cu Gparted imi spune (can t write to /dev/sdc. because it is opened read-only asa imi spune pe ori ce foarmat as formata nu stiu ce dq sai mai fac sad

| StefanKogut a răspuns (pentru adisuk18):

Long shot, dar in tot acest timp sticl-ul tau a ramas infipt in mufa? Daca da, atunci lanseaza Ubuntu de pe disk, dar fara stick in mufa apoi conecteaza-l in alta mufa decat aia in care a fost. S-ar putea sa mearga.

Nu a fost bagat l-am bagat dupa ce s-a lansat ubuntu live

Pe ce tip de Windows esti?

Am fost si pe 8 si 7 si xp pe toate am incercat sa-l formatez degeaba aceeias eroare momentan am un win 7

Contacteaza-ma pe stefan. kogut@yahoo.com pe mess si vorbim acolo, mai detaliat si mai comprimat temporal, ca asa ne intindem pe toata saptamana.