Fa-ti un cd cu lixux, Ubuntu e bun, booteaza de pe el, vezi ca e live, nu trebuie sa-l instalezi, si apoi formatezi stick-ul cu ext4, in Ubuntu. Asta va sterge tot de pe stick, apoi reformateaza-l din nou pe Windows. Acum windows-ul nu va mai sti ce fel este pe el ca nu citeste ext4 si atunci il va considera ca fiind gol, neformatat si il va formata ca pe unul nou care n-a fost formatat niciodata.
Nu merge nici asa am bagat ubuntu am incercat cu Gparted imi spune (can t write to /dev/sdc. because it is opened read-only asa imi spune pe ori ce foarmat as formata nu stiu ce dq sai mai fac
Long shot, dar in tot acest timp sticl-ul tau a ramas infipt in mufa? Daca da, atunci lanseaza Ubuntu de pe disk, dar fara stick in mufa apoi conecteaza-l in alta mufa decat aia in care a fost. S-ar putea sa mearga.
Nu a fost bagat l-am bagat dupa ce s-a lansat ubuntu live
Pe ce tip de Windows esti?
Am fost si pe 8 si 7 si xp pe toate am incercat sa-l formatez degeaba aceeias eroare momentan am un win 7
Contacteaza-ma pe stefan. kogut@yahoo.com pe mess si vorbim acolo, mai detaliat si mai comprimat temporal, ca asa ne intindem pe toata saptamana.