Nu te baza pe asta... fa un test cu hdtune, e posibil ca hard diskul tau sa fie pe duca :) http://www.hdtune.com/download.html uita-te la tabul health si vezi in ce stadiu e hdd tau. scaneaza-l de erori dar fara sa bifezi optiunea cu quick scan
Mda s-a restartat si mi-a aparut cv de genu:windows has encountered a problem conecting to a device on your computer. Si acum dupa un restart zice reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key..de la ce e? ce sa ii fac? Te rog ajuta-ma.
Uita-te in bios si vezi daca iti afiseaza hard diskul. daca ti-l afiseaza, mergi la sectiunea de boot si asigura-te ca la first boot device ai hard disk-ul. intre timp, daca ai vreun cd/dvd in unitatea optica, scoate-l, daca ai vreun stick, card, etc, la fel, tot ce inseamna optic sau stocare. sursa e de incredere? ce marca si model este si de cat timp o ai? astfel de probleme pot fi generate cand sursa nu alimenteaza hard diskul cum trebuie. schimba cablul ide/s-ata al hard diskului intai de toate
Bai am o nelamurire.la first boot device am cd dvd. Mai apare pe 2 wdc wi nu stiu cum. Sursa nu stiu nimic de ea.pc mi l-a facut cineva si mi-a zis sa nu umblu in el.ieri am desfacut doar caoac de la unitate si am vazut ca sursa este putin lasata in jos si acum mi-am Asus aminte ca mai demult am simtit tensiune in spatele pc. Dar nu stiu ce sa fac. Trebuie stransa sau ce? imi e frica sa nu umblu si sa o ard.
Nu ti sa copiat cateva setari la instalare probabil din cauza ca cd a fost zgaria, reinstaleaza un alt sistem de operare de pe un cd bun!