| stef112 a întrebat:

Sall tpu..Am si eu o problema mare mare cu pc..Deci mi se tot blocheaza pc pe win 7 ultimate.Am citit pe net sa intru in run eventvwr.msc sau asa si sama uit la sistem si aplication unde apar cu rosu..Cand am intrat in system era rosu aproape totlaughing..Cred ca asta este problema.
Eroarea este asta: The driver has detected a error controller error on \Device\Ide\IdePort0.
Nu stiu ce inseamna asta, de ce imi da eroarea si cum sa o rezolv..Cine ma poate lamuri si pe mine va rog. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| pbsolver a răspuns:

Nu-l poti face, in cazul asta. suna-l pe respectivul si va stii ce sa faca

6 răspunsuri:
| pbsolver a răspuns:

Nu te baza pe asta... fa un test cu hdtune, e posibil ca hard diskul tau sa fie pe duca :) http://www.hdtune.com/download.html uita-te la tabul health si vezi in ce stadiu e hdd tau. scaneaza-l de erori dar fara sa bifezi optiunea cu quick scan

| stef112 explică (pentru pbsolver):

Mda s-a restartat si mi-a aparut cv de genu:windows has encountered a problem conecting to a device on your computer. Si acum dupa un restart zice reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key..de la ce e? ce sa ii fac? Te rog ajuta-ma.

| pbsolver a răspuns (pentru stef112):

Uita-te in bios si vezi daca iti afiseaza hard diskul. daca ti-l afiseaza, mergi la sectiunea de boot si asigura-te ca la first boot device ai hard disk-ul. intre timp, daca ai vreun cd/dvd in unitatea optica, scoate-l, daca ai vreun stick, card, etc, la fel, tot ce inseamna optic sau stocare. sursa e de incredere? ce marca si model este si de cat timp o ai? astfel de probleme pot fi generate cand sursa nu alimenteaza hard diskul cum trebuie. schimba cablul ide/s-ata al hard diskului intai de toate

Bai am o nelamurire.la first boot device am cd dvd. Mai apare pe 2 wdc wi nu stiu cum. Sursa nu stiu nimic de ea.pc mi l-a facut cineva si mi-a zis sa nu umblu in el.ieri am desfacut doar caoac de la unitate si am vazut ca sursa este putin lasata in jos si acum mi-am Asus aminte ca mai demult am simtit tensiune in spatele pc. Dar nu stiu ce sa fac. Trebuie stransa sau ce? imi e frica sa nu umblu si sa o ard.

Ms mult pentru tot.

| pbsolver a răspuns (pentru stef112):

Nu-l poti face, in cazul asta. suna-l pe respectivul si va stii ce sa faca

| bilopart a răspuns:

Nu ti sa copiat cateva setari la instalare probabil din cauza ca cd a fost zgaria, reinstaleaza un alt sistem de operare de pe un cd bun!