Mergi la profilul tau, prieteni, iar daca ai lista publica va aparea "public', daca este vizibila numai prietenilor va aparea "prieteni". Dai ok si selecteaza "DOAR EU" ( cea cu lacatelul )
Tine minte ca lista ta este ascunsa celolarti. Dar prieteni comuni de fiecare data sunt vizibili.
Du-te la profilul tău. Dă clică pe prieteni să ajungi la lista da de prieteni. Dă click pe creionașul din dreapta sus deasupra listei de prieteni și apasă Editează Confidențialitatea.
Ciao ..eu doar de pe tel.mobil stiu intri pe fb dai la profilul tau apoi intri la prieteni iar acolo iti apare o optiune in dreapta dai pe ea si iti alegi cine vrei sa-ti vada prieteni sper ca ti-am fost de folos
Poti face asta foarte simplu. Intri pe al tau' profil. Dai pe 'prieteni' si undeva sus in stanga o sa scrie : Cereri de prietenie / +gaseste prieteni / si un micut "creion/pix" ( emblema de modifica)dai pe el si o sa iti apara 2 chestii : Administreaza sectiunea si modifica confidentialitatea, tu dai pe modifica confidentialitatea si ai prima ramura ' cine imi poate vedea prietenii ' ( el e dat pe public) tu setezi pe " Doar eu " dai salvare si gata.