| MikeyC a întrebat:

Sall TPU

Am Un Samsung Galaxy Ace GT-S5830 cu Android 2.3

Si as vrea sa updatez Androidul in Android 4.0.1 Ice Cream Sandwich dar am vazut niste tutoriale si am vazut ca daca Updatez Androidul nu mai pot face poze cu camera foto

Oare care sunt sansele sa mi se intample la fel mai ales ca telefonul e nou nout si daca ii bag androidul cred ca o sa iasa din garantiehappy astept raspunsuri

Scuzati de categorierolling on the floor))

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Vad ca esti cam in ceata. Hai sa te scot putin. La ics camera nu merge, deoarece cei de la qualcomm nu vor sa lase driverele pentru device-urile msm din aceasta serie. Printre care, orice telefon de pe paita de 600 sau 800 mhz o sa intampine probleme de funtionare. Continui. Tu sa pui ics, si sa il trimit la service, ca ai ti-l trimit inapoi nereparat, si cu garantia facuta praf. Tu nu ai voie sa pui ceva ce nu este oficial. Daca pui, in teoreie, iti poti lua adio de la garantie. Altceva util. exista ics 4.0.4 si 4.0.3, nu cred ca vrei sa vezi ce fel se misca 4.0.1.

7 răspunsuri:
| uNKN0Wn a răspuns:

Cum sa nu mai mearga camera foto? E o tampenie.Merge totul, chiar mai bine.La sistemele Android un update e mereu binevenit.

| sltlp a răspuns (pentru uNKN0Wn):

Esti praf. nu mai raspunde si fa un bine comunitatii

| uNKN0Wn a răspuns (pentru sltlp):

Ok,scuzele mele atunci.Dar din pacate pentru tine cred ca voi continua sa hoinaresc pe TPU.Bafta!

Nu e problema ca oinaresti, e probema cand raspunzi si nu stii, si ii vezi pe altii cum te cred ce tampenii zici tu.

| uNKN0Wn a răspuns (pentru sltlp):

In regula, la versiunile precedente de android stiam ca nu afecteaza nimic.In orice caz ar trebui sa mearga camera, altfel ar fi o tampenie ics-ul.Era ceva logic, in plus credeam ca esti un copil mic ca si majoritatea celor de pe TPU.

Merge, dar si pe andoid, c a sa mearga, trebuies a apara nsite drivere. Aici nu se numesc drivere ci libs. Si pe ace nu exista inca asa ceva pentru ics.

| MikeyC explică:

Mersi pentru sfat srsdami big grin