| Mariusone123 a întrebat:

am un Samsung galaxy y gt s5360 si cred ca am luat niste virusi ca nu mai mergea nimic imi dadea eror la toate aplicatile si la ecranul principal apoi i-am scos bateria i-am dat drumul dar ramane la Samsung si apoi o ia de la capat si tot asa am incercat sa il resoftez si cand dau reboot imi da o eroare:E:copy_log_files_to_data::can't mount data cum il repar funda?

Răspuns Câştigător
| IonutGaby a răspuns:

Nu incerca tu sa-i bagi soft-ul, il vei strica.Du-te la cineva care stie, de preferat un magazin ca Orange, Vodafone, etc ca sa-ti reinstaleze soft-ul.Costa in jur de 30 de lei.

| Mariusone123 explică (pentru IonutGaby):

Pai i-am mai bagat softul cu 3 zile in urma si na patit nimic acum cred ca luat niste virusi cev ca nici cu soft-ul instalat nu merge...

| IonutGaby a răspuns (pentru Mariusone123):

Daca tu l-ai bagat si ai luat,, virusi'' du-te la cineva care stie sati bage din soft-ul nu mai incerca tu singur deoarece poti sa-l strici.Aia o sa stie ce o sa-ti faca la telefon.

Virusi sunt de la un joc nu e de la soft care l-am bagat soft-ul este bine instalat de mine intrebarea mea este dc nu se deschide telefonul si cum sal il repar daca i-am schimbat soft-ul ar trebui sa scape si de virusi nu?

Da daca reisntalezi soft-ul se sterg tot virusii.

Da cam asta-i problema ca i-am mai instalat soft-ul dar virusi cred ca tot au ramas poate il duc la un gsm maine...

Da asta-i problema ca daca se stergeau virusi trebuia sa se deschida oricum poate il duc maine la un service

Du-te cu el.Ai grija si nu mai baga prostii de aplicatii de care nu esti sigur!

9 răspunsuri:
| popadrian96 a răspuns:

Ia zi ce ai facut cu telefonul, si eu am aceiasi problema, cat ti-a luat sa-l repari

| Mariusone123 explică:

Pai i-am mai bagat softul cu 3 zile in urma