Salut. Din ce spui tu acolo, eu cred ca e clar(din punctul meu de vedere) ca butonul lateral - e stricat. Plus ca au avut mai multi problema asta. Daca esti putin indemanatic si tv-ul nu mai are garantie, incearca sa il deschizi si sa deconectezi cablul de la butoanele laterale.
S-au stricat butoanele de pe lateral. Daca nu mai este in garantie, scoate toate suruburile din el si incearca sa indepartezi panoul acela cu comenzi, ar trebui sa aiba o chestie ca o clema de unde se desprinde, dar vezi sa nu desprinzi altceva sau sa tai altceva ca nu ai sa mai vezi nimic.Inainte sa faci toate chestiile astea scoate-l din priza mai intai.
Ma gadesc sa bag un cablu in lateral ca are iesire audiu pentru sistem si sa il infig in ceva, ca sa a, sunet -dar ma gandesc ca ar fi in van tinand cont ca ceva il face sa isi tina Volumu la o. Oricum Multumesc!
Daca televizorul e prea vechi inseamna ca i s-a stricat butoanele.Asa mi s-a intamplat si mie la monitorul de la calculator.Incearca sa scoti cablul de la butoanele laterale.