Da o curatare si o defragmentare a partitiei. Ambele le poti da din Accesories/Disk cleanup si Disk Defragmenter ori folosind doua programe gratuite de la Piriform, respectiv CCleaner si Defraggler. Succes si numai bine!
Apreciez ca ai raspuns, dar aceasta a fost prima incercare spre a rezolva problema, dar fara succes!
Clic dreapta pe computer/proprietati/protectie sistem/debifezi C (e restaurare sistem)/aplica/ok.
Clic dreapta pe C/proprietati/curatire disc/fisiere de la toti.../clic "mai multe optiuni"/la restaurare sistem si copii din umbra, clic "curatire"/stergere/ok/stergere fisiere
Si doua aplicatii pentru curatirea fisierelor inutile:Advanced systemcare, TuneUp Utilities.
Iti multumesc mult, daca ai stii cat m am chinuit cu problema asta!
Thanks again! Have fun! (-:
Si eu am aceeasi problema si caut rezolvare din 10 sau 11 septembrie si nu i-am dat de capat daca tu gasesti rezolvare anunta-ma.
Cum am mai spus, nu am multe pe partitia C: si jocuri nu am (am putine si nu prea ma joc, am alta treaba cu PC-ul si le am pe o alta partitie).Alt raspuns?
Intra in control panel la ADD and REMOVE programs si sterge de acolo ce nu-ti foloseste si in plus nu conteaza cate jocuri ai 2 3 daca ele au peste 5G. Te-as sfatui sa intralezi jocurile in partitia D sau E. Bafta!
anonim_4396 întreabă: