| Khero a întrebat:

azi am mai multe intrebari
1) mi-am refacut windows-ul. am bagat driverele DAR... cand am luat skype am observat ca nu pot sa vorbesc... cand am facut un test pe calculator merge microfonul, dar pe skype nada. e ca si mort
2)cine imi poate spune cum pot sa imi fac bara de jos neagra? ( bara de start). eu am cautat pe acolo dar nu am gasit... daca ati putea sa imi spuneti cum sa fac toate barile negre ( adica barile de la aplicatii si ferestre)

P.S scuze categoria

4 răspunsuri:
| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Cel mai simplu cu bara, click dreapta pe desktop, apoi Personalize sau personalizare, apoi in noua fereastra deschisa ai Window Color si selectezi negru cu debifare de transparenta si o sa mearga.
La skype intri in setarile de skype si la microfon si apoi selectezi dispozitivul de microfon la drag and drop ( de cele mai multe ori se selecteaza placa de sunet inclusa care nu are si microfonul). Nu te speria rezolvi intr-o secunda.
Succes,

| Khero explică (pentru MeConstantine):

Am rezolvat problema cu skype dar tot nu ma descurc la culoarea barii...dar imi apare asa http://i43.tinypic.com/2cmllid.png...( eu deja am ales culoarea dar nu vrea sa se aplice)

| MeConstantine a răspuns (pentru Khero):

Pai stai ca daca iti apare asa nu este bine, inseamna ca mai ai de pus drive-ul pentru placa video. Cauta un drive bun pentru ceea ce ai si o sa mearga.

| micutzafinetze a răspuns:

Fa setarile la sunet si seteaza sursa microfonului din skype