| georgebosss4 a întrebat:

Sall TPU: cand ma conectez la wi-fi nu pot sa scriu parola de la modem doar 4 sau 5 cifre si litere nu merg? ce sa fac? Dau funda

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Intrii pe pagina de configurare de la router pe 192.168.1.1. COnfigurezi de acolo.

8 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Parola, daca stiu eu bine, are 8 caractere sau mai mult. Doar la wep are mai putine, d ar nu cred ca e securizat wep, deoarece 95% din persoane au wpa.

| georgebosss4 explică (pentru sltlp):

Am parola wpa dar nu ma lasa sa scriu dar la alti merg tot acelasi parola

| sltlp a răspuns (pentru georgebosss4):

1. da o resetare la router si reconfigureaza.
2. alege troubleshooting la pc si vezi unde e problema
3. daca e wpa, ai neaparat minim 8 caractere sau mai mult.

| georgebosss4 explică (pentru sltlp):

Dar cum fac acest lucru unde dau intai?

Te uiti sub router. o sa gasesti o adresa de forma 192.168.1.1(pe o etifcheta).
intrii la acea adresa, scrii username-ul si parola(sunt sctise tot sub router) si incepi sa editezi.

Intrii pe pagina de configurare de la router pe 192.168.1.1. COnfigurezi de acolo.

| untu a răspuns:

Uita-te la actele conectiunii cu internetul si vei gasi acolo parola sau uita-te in spatele routerului, este o eticheta cu 2 coduri, noteaza-le pe caiet si apoi tasteaza-le pe fereastra conectiunii wireless!

| georgebosss4 explică (pentru untu):

Nu ma lasa sa scriu parola calculatorul

| untu a răspuns (pentru georgebosss4):

Daca e asa, atunci calculatorul tau are nevoie de asistenta PC sau asistenta IT de la operatorul firmei din care esti abonat la internet, apeleaza la acest operator sa vina la domiciliul tau si sa ia legatura cu administratia de la Bucuresti si apoi sa faca configurari la calculator! Apoi vei putea sa scrii parola de pa router si va putea functiona.Succes!