Pai nu se instaleaza windows xp din my computer. Da-i restart la pc, si dai bootare, apasat pe F12 sau F10, apare boot menu, si alegi cd-rom ca sa instalezi windows-ul, daca nu te pricepi, du-l la un service, sfatul meu, pentru ca poti sterge fisiere, poti formata aiurea partitiile si tot asa.
Imi da o eroare cand dau restart si bootez, dar nu e genul ala de eroare cu fisiere lipsa sau corupte, ma gandesc ca poate e ceva de la protectie, sau ma rog,,
Incearca cu un alt windows xp. Oricum este very old.
Dap,sunt very old, de oarece nu imi permit un pc mai decent, rulez amd athlon de 2.2 ghz x2, 2 ram si o placa video amr radeon de 200 mb, am gasit problema pana la urma, dar iti multumesc pentru timpul acordat, mult succes
Tu ai citit intrebarea inainte de a imi da un raspuns flegmatic? AM spus ca windows xp este very old, nu tu, ci mai degraba pc-ul tau, dar voua va place sa comentati aiurea. Crezi ca ma interesa pe mine ce windows iti pui tu? Eu zic ce este windows-ul ca e aparut din toamna lui 90'
"very old", ziceai ca nu te intereseaza ce windows imi pun, dar ce ai vrea? windows 10? xp e cel mai bun in jocuri de aia incerc sa il instalez, si cu raspunsul ce il consideri tu "flegmatic"nu e asa, credeam ca te referi la pc-ul meu, in ziua de azi xp gasesti la pc-uri mai slabe.
Da, pentru jocuri la fel de slabe. Iti zic o duma: cel mai bun pentru jocuri e PS4 daca vrei sa fii bun cu un raspuns, baga-ti ce windows detii tu, si fa ce stii tu cel mai bine, ori cu un sfat/comentariu de-al meu, tot asa vei face
DaniTDCI întreabă: