| Galatz a întrebat:

Sall,TPU! Care este cel mai bun Antivirus?

Răspuns Câştigător
| Jackster a răspuns:

Ca si antivirus cu licenta (il platesti) este BitDefender Antivirus / Internet security / Total Security. (bitdefender este un produs romanesc by the way big grin)

DAR, ca antivirus gratuit este Avast-ul.

18 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cred ca Bitdefender si Kaspersky sunt cam la egalitate.

| introduaicinumele a răspuns:

Mai oameni buni NU EXISTA CEL MAI BUN ANTIVIRUS. Fiecare zice ca-i cel mai bun ala pe care-l foloseste.
Eu folosesc Zone Alarm, este free si are si firewall. inaintea lui foloseam Microsoft Essentials, si el era bun dar ar trebuit sa-l schimb din cauza ca nu era compatibil cu niste alte programe. Inaintea lui foloseam Eset Security 4 (parca, stiu ca era ultima versiune acum 2-3 ani cand l-am folosit).
Si mi-am dat seama ca indiferent de ce antivirus folosesc am la fel de multi virusi, adica 0. N-am luat niciun virus cu ESET-ul care este un antivurus de top, n-am luat niciun virus nici cu Zone Alarm care-i este free si mai putin cunoscut. trebuie avut grija cand navighezi pe net, nu da click pe toate link-urile si nu downloada toate prostiile. mai folosesc si Malwarebytes, este un anti malware asa ca poate rula alaturi de alt antivirus. El o singura gata mi-a gasit un virus in ultimii 2-3 ani cand am instalat un joc. Culmea restul antivirusilor nu l-au detectat.
Idee e ca un antivirus de obicei detecteaza virusi. Un anti-malware detecteaza orice tip de malware (inclusiv virusi).
Eu recomand orice antivirus bun* + Malwarebytes + grija.
*bun inseamna ca are un consum redus de resurse.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

După părerea mea, Avast 8 Free Antivirus este cel mai bun ( şi e GRATUIT )!

Eu îl folosesc de vreo 5-6 ani şi NU am avut nici măcar o problemă.

Îl poţi descărca de la linkul oficial :
http://www.avastantivirus.ro/free-antivirus

Toate cele bune.

| drogh a răspuns:

-Bitdefender,Nod32,AVG,Kaspersky,Microsoft Security Essentials.

| georgeta27 a răspuns:

Avast

| CălinPL a răspuns:

Avira

| vinusipaharu a răspuns:

Eu folosesc BitDefender si NOD32, sunt multumit de ambele. Indiferent ce alegi, ia licenta, nu pirata, numai bine!

| vladutt a răspuns:

Salut.Eu folosesc AVG si nu ma nici o problema.Bafta.

| annna69 a răspuns:

Nod32

| BalanXd_MarianXd_1997 a răspuns:

Bittdefender a fost desemnat cel mai bun antivirus

| Smartulet a răspuns:

Daca vrei sa scapi de virusi, adware, malware, toolbar-uri care nu se dezinstaleaza, curatare browsere si registri... iti recomand YAC antivirus, eu il folosesc de aproape 1 an de zile si nu mai am probleme cu virusii.
Partea buna la YAC este ca e 100% gratis, nu trebuie cumparat si nu expira.
Daca te hotarasti sa il incerci il poti descarca de aici http://goo.gl/G8orkA

Succes!

| alex076super a răspuns:

Eu folosesc Norton Antivirus dar desigur trebuie licenta pentru el.

| SweetAngel2013 a răspuns:

Acesta este cel mai bun.Este primul din top : http://www.bitdefender.com/scanner/online/free.html.

| danutgrigoras a răspuns:

Este bitdefence dar ca sa il ai iti trebuie liceenta.

| vaseanaziru a răspuns:

Avast.

| Dragosh_Xd_1998 a răspuns:

A.V.G 9.0 E bun ca antivirus?

| Mihaicosmin a răspuns:

Cel mai bun este antivirus big defender am licenta cumparata pe perioada nedeterminata daca vreti licenta adaugati la favorite aidiu meu cosmin_mihai_96@yahoo.com
dau licenta gratis

Întrebări similare