Inainte de a alege o Placa Video dupa performanta, vom studia specificatiile tehnice al Placi de Baza sa vedem de ce slot dispune pentru a alege in primul rand o Placa Video compatibila cu Placa de Baza.
Posteaza detalii Placa de Baza.
Producator, Model, Serie.
Corect!
Pai chiar m-am saturat de intrebari care pot fi aflate de pe google. Am 13 ani si stiu destule lucruri despre IT, 95% din ele invatate de pe google, fara sa ocup timpul altor oameni. La 13 ani. Pai da-o in ma-sa de treaba, ca o intrebare ca asta daca dau pe google gasesc 100 de rezultate.
Au fost si cazuri mai rele.
Probabil ca nu iti mai amintesti de baiatu cu procesor "octa-core".
Care? Ala care zicea "quad vs octa" fara sa specifice procesorul, si m-am apucat sa-l injur? Mi-l aduc aminte perfect pe oaie ala.
Foarte bine, apreciez! Apreciez in plus si ca scrii corect! Un mare BRAVO si pentru asta si ma bucur pentru tine! In rest, ce sa zic, e mai usor sa stai cu mana intinsa, nu vezi!
Din cauza asta le si lipsesc cele mai elementare notiuni si pun numai stupizenii de intrebari. Lipsa studiului individual!
Ai dreptate, asta am incercat si eu sa subliniez, e greu sa ne punem putin mintea la treaba, mai usor intindem mana. Si la IT mai e cum e, dar ma ingrozesc cand vad ce e la "Dragoste si sex", 70% din intrebari sunt pe modelul "Am ramas insarcinata?" si 20% pe modelul "Mai sunt virgina?", adica 10% sunt intrebari la care chiar ai ce sa raspunzi. Mi se pare odios.
Ce sa mai, e plin de... intelectuali.
"Dragoste si sex" e la concurenta cu TNR (Times New Roman)!
Cred ca ala, mai avea el si o problema cu GDDRu' sI DDRu' si cu slotu PCI-Express.
Downloadeaza programul CPU-z, in instalezi si dai pe tab-ul unde scrie "mainboard" acolo scrie modelul complet al placii de baza, apoi ne spui si noua
Ce sursa ai?(denumire si nr W)
Ce processor ai? (denumirea completa)
Bun deci mai simplu :
Daca ai un slot PCI-Express 2.0 pe placa de baza si placa video pe care vrei s-o cumperi e tot pe 2.0 sau pe 3.0 se potriveste.
Acuma nu incerca sa pui o placa de GDDR5 pe ceva placa de baza care abia suporta GDDR.
Cel mai bine e sa ne dai modelul placii de baza si a placii video.
Manufacturer:Gigabyte Technology Co.Ltd.
Model:F2A55M-S1
Brand:American Megatrends Inc.
Version:F2
La "Memory" :
TypeDR3
Size:2GBytes
Placa video actuala: (e praf pentru gaming) : nVidia GeForce 210 de 1G